VIJF KASTEN DIE HET IN IEDERE WOONKAMER GOED DOEN

Waarom koop je kasten? Omdat je opbergruimte nodig hebt. Kasten kunnen bijvoorbeeld staan in de woonkamer, de slaapkamer of de kinderkamer. Er zijn kasten die in iedere woonkamer zouden kunnen staan. Dat zijn het dressoir, de vitrinekast, de boekenkast, het tv-meubel en de ladekast.

Het dressoir staat meestal in de woonkamer

Wat is een dressoir? Een kast van middelbare hoogte. Daarom biedt een dressoir niet alleen ruimte aan spullen die men in de kast opbergt. Ook op de kast kan men nog spullen kwijt. Vroeger werd in een dressoir vooral serviesgoed en tafelgerei opgeborgen. Tegenwoordig wordt een dressoir vaak gebruikt om bijvoorbeeld bordspellen, kinderspellen en boeken in op te bergen.

Op zoek naar een dressoir? Op de website vindt je bijvoorbeeld het Nuts dressoir van het Nederlandse merk BePureHome. Dit strakke dressoir heeft, dankzij de walnootkleurige deuren met een bijzonder patroon, een authentieke uitstraling. Deze uit sheesham hout vervaardigde kast heeft een moderne, stoere zwarte afwerking. De van een push to open systeem voorziene deuren zijn gemakkelijk te openen. Achter elke deur van deze vierdeurs kast bevindt zich een legplank. Achter elke deur bevinden zich dus twee opbergvakken.

De vitrinekast past in iedere woonkamer

In een vitrinekast zitten glazen deuren. Het is dus een ideale kast om mee te pronken met mooie spullen. Je kunt er bijvoorbeeld serviesgoed, een verzameling keramieken beeldjes of bij wedstrijden gewonnen bekers in kwijt. Er zijn overigens verschillende soorten vitrinekasten. Sommige vitrinekasten zijn volledig open, terwijl andere vitrinekasten aan de onderkant kastdeuren hebben. In die vitrinekasten kun je dus ook spullen uit het zicht opbergen.

Op zoek naar een vitrinekast? Op de website vindt je bijvoorbeeld de Organize Vitrinekast van het Nederlandse merk BePureHome. Het is een van massief FSC grenenhout vervaardigde mooie, robuuste kast met klassieke elementen. De in een stoere zwarte kleur gelakte kast heeft een geschuurde afwerking. Met zijn twee bovenste deuren die voorzien zijn van glas kan de kast prima gebruikt worden om te pronken met mooie spullen. Achter de twee kleinere deuren aan de onderzijde van kast kunnen spullen uit het zicht worden opgeborgen.

De boekenkast doet het goed in de woonkamer

Een boekenkast staat altijd goed in de woonkamer. Natuurlijk worden er vaak boeken in opgeborgen. De kast kan natuurlijk ook gebruikt worden om er cd’s of dvd’s in op te bergen. Ook kan hij gebruikt worden om te pronken met mooie spulletjes.

Op zoek naar een stoer boekenkast? Op de website vindt je de stoere industriële boekenkast Glasgow. Deze van duurzaam mangohout vervaardigde boekenkast heeft een ruw oppervlak en zwart metalen sledepoten. Door de vele kleurschakeringen heeft deze kast een erg levendige uitstraling. Dat zorgt voor veel extra sfeer in de woonkamer. De kast heeft twee planken en twee extra lades om spullen in op te bergen.

Ook een tv-meubel past in iedere woonkamer

Vaak heeft het tv-meubel een belangrijke plaats in de woonkamer.. Een tv-meubel moet natuurlijk passen bij de rest van het interieur. Ook is het een functioneel meubel, want snoeren, apparatuur en andere spullen kunnen er gemakkelijk in worden opgeborgen.

Op de website vindt je het elegante tv-meubel van het Nederlandse merk Woood Exclusive. Het is een uit mangohout vervaardigde kast met een naturel afwerking. Het tv-meubel, dat voorzien is van 2 deuren en 2 lades, zorgt door het natuurlijke materiaal en de warme houtkleur voor veel sfeer in het interieur.

Een ladekast past in iedere woonkamer

Een ladekast is een meubel dat eigenlijk in elke ruimte kan staan. Ook in de woonkamer kan een ladekast het dus goed doen.

Op de website vind je de elegante Forrest 5-ladenkast van het Nederlandse merk Wood Exclusive. Deze uit mangohout vervaardigde kast heeft een naturel afwerking. Het natuurlijke materiaal en de warme houtkleur van de kast zorgt ongetwijfeld voor veel sfeer in de woonkamer. Met zijn 5 opberglades biedt deze ladekast veel bergruimte. Het zijn lades met verschillende afmetingen. De kast heeft een van zwart metaal gemaakte poot met een hoogte van 17 cm.

Heb je de ideale kast gevonden? Koop deze dan makkelijk en vlug online bij Hal ZES10 of kom naar de winkel voor een uitgebreid persoonlijk advies.