Interieuradvies

Je ziet het momenteel overal voorbijkomen. Interieuradvies. Ben jij ook op zoek naar een interieur dat bij je past maar weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken? Of ben je op zoek naar ideeën waar je zelf nog niet aan hebt gedacht? Dan is interieuradvies iets voor jou! Alvast wat inspiratie op doen? Kijk eens op ons Instagram account hal_zes10.nl

Je weet wel wat je mooi vindt, maar twijfelt of het wel bij elkaar past. Hier kan onze interieur-stylist je helpen. Samen bespreek je persoonlijke wensen, je leefsituatie en de plattegrond van je huis.

Een interieuradvies is natuurlijk in iedere situatie anders. Dit heeft te maken met de wensen en ruimtes waar het om gaat. Gaat het interieuradvies om een volledige woning of alleen de keuken? Wil je advies en ga je vervolgens zelf aan de slag of gaan we jouw project begeleiden van A tot Z.

We leggen je in 3 stappen uit hoe wij standaard te werk gaan tijdens een interieuradvies.

Voorbeeld van interieuradvies

Inspiratie

Na de meet-up is het tijd om inspiratie op te doen. Door te vertellen en te laten zien wat je mooi vindt, kan de stylist dit meenemen in het plan. Je kunt aan de hand van diverse stijlhoeken in de winkel je smaak aangeven, maar ook natuurlijk met een moodboard. Op moodboards laat je zien met plaatjes wat je stijl is. Dit kunnen plaatjes zijn van internet (zoals Pinterest) of geknipt en geplakt uit de woonbladen.

Schets interieuradvies

3d interieurplan

Tijd voor de stylist om zich van de creatieve kant te laten zien. Tijdens de presentatie van jouw interieurplan nemen we je 3D mee in je nieuwe setting. Je ziet gelijk een goede sfeer en verhouding van de ingetekende meubels. Naast deze presentatie krijg je een A3 presentatie mee naar huis met alle informatie, zodat je deze er nog eens rustig op na kunt slaan.

Puntjes op de i

Aan de hand van het interieurplan heb je een wishlist met meubels en voorkeuren. Om het helemaal af te maken, kijken we uiteraard mee. We adviseren je en helpen je een keuze te maken waar je geen spijt van gaat krijgen.

Wil je het echt helemaal afmaken? Dan komen we je woning af stijlen met accessoires en accenten. Net dat beetje extra waar je wellicht zelf nooit op had gekomen!

Interieuradvies

Aan interieuradvies zijn kosten verbonden, deze worden gratis aangeboden bij een bepaalde afname van meubels.

Voor interieuradvies rekenen wij standaard €45,- incl. btw per uur. Dat wij per uur rekenen ligt hem in het feit dat een keuken minder tijd in beslag neemt als een volledige woonverdieping.

Wij zullen altijd meubels intekenen welke wij ook verkopen. Bij een x aantal afname ten overstaande van de gemaakte uren, krijg je het interieuradvies gratis. Dit specificeren we voor je uit:

Wanneer je voor  €1000,- afneemt  bij een interieuradvies van 5 tot 10 uur, rekenen wij geen advieskosten. (bijvoorbeeld interieurplan keuken)

Wanneer je voor  €1500,- afneemt bij een interieuradvies van 10 tot 15 uur, rekenen wij geen advieskosten. (bijvoorbeeld interieurplan woonverdieping)

Wanneer je voor  €2000,- afneemt bij een interieuradvies van 15 tot 20 uur, rekenen wij geen advies kosten. (bijvoorbeeld 2 interieurplannen woonkamer)