Interieuradvies in Westland en omgeving

Je ziet het momenteel overal voorbijkomen. Interieuradvies. Ben jij op zoek naar een interieur dat bij je past, maar weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken? Of ben je op zoek naar ideeën, waar je zelf nog niet aan hebt gedacht? Dan is interieuradvies iets voor jou! Alvast wat inspiratie op doen? Kijk eens op ons Instagram account hal_zes10.nl

Je weet wat je mooi vindt, maar twijfelt of het wel bij elkaar past. Hierbij kan onze interieurstylist je helpen. Samen bespreken we je persoonlijke wensen, je leefsituatie en de plattegrond van je huis.

Thuis is voor iedereen anders, iedere situatie is anders. Dit heeft te maken met de wensen en ruimtes waar het om gaat. Gaat het interieuradvies om een volledige woning of alleen de keuken? Wil je interieuradvies en ga je vervolgens zelf aan de slag of gaan we jouw project begeleiden van A tot Z.

We leggen je in 3 stappen uit hoe wij standaard te werk gaan tijdens een interieuradvies.

Voorbeeld van interieuradvies

Inspiratie

Alles begint met een persoonlijk gesprek. Iedere persoon is anders en dus brengen we eerst jouw wensen, gewoontes en leefsituatie in kaart in een intake. Je kunt aan de hand van diverse stijlhoeken in de winkel je smaak aangeven, maar natuurlijk ook met een persoonlijk moodboard. Een praktisch hulpmiddel om helder te krijgen wat je stijl is. Dit kunnen plaatjes zijn van internet (zoals Pinterest) of geknipt en geplakt uit woonbladen. Schuif en varieer met plaatjes tot dat je een geheel hebt wat je aanspreekt.

Schets interieuradvies

3d interieurplan

Tijd voor de stylist om jouw interieur vorm te geven en dit visueel te maken. Tijdens de presentatie van jouw interieurplan nemen we je 3D mee in je nieuwe setting. Met een 3D ontwerp komt je huis echt tot leven. Je ziet direct de sfeer en verhouding van de ingetekende meubels. Naast deze digitale presentatie ontvang je een geprinte A3 presentatie mee naar huis met alle informatie, zodat je deze er nog eens rustig op na kunt slaan.

Puntjes op de i

Aan de hand van het interieurplan heb je een wensenlijst met meubels en voorkeuren. Om het helemaal af te maken, kijken we uiteraard met je mee. We adviseren en helpen je een keuze te maken waar je geen spijt van zult krijgen. Wil je een finishing touch aan je interieur geven? Dan komen we je woning afstylen met accessoires en accenten. Net die extra touch waar je wellicht zelf nooit op gekomen was!

Interieuradvies

Persoonlijk interieuradvies op maat

Voor interieuradvies rekenen wij per uur 65,- incl. btw. Wij werken op basis van een uurtarief, omdat iedere ruimte anders is. Wij bieden interieuradvies aan in Westland en de aangrenzende gemeenten.

Wij tekenen in het interieurplan altijd meubels en accessoires in uit ons eigen assortiment. Bij een bepaalde aankoopwaarde, ten overstaande van de gemaakte adviesuren, krijg je het interieuradvies gratis. Dit verduidelijken wij aan de hand van onderstaande voorbeelden:

Bij aankoop van 2000,- aan producten bij een interieuradvies tussen 5 – 10 uur, rekenen wij geen advieskosten (bijvoorbeeld interieurplan keuken).

Bij aankoop van 3000,- aan producten bij een interieuradvies tussen 10 – 15 uur, rekenen wij geen advieskosten (bijvoorbeeld interieurplan woonverdieping).

Bij aankoop van 4000,- aan producten bij een interieuradvies tussen 15 – 20 uur, rekenen wij geen advieskosten (bijvoorbeeld 2 interieurplannen woonkamer).

Actievoorwaarden:

Na ons interieuradvies heb je 4 maanden de tijd om je bestelling van meubels en accessoires bij ons te plaatsen. Na deze periode komt bovenstaande actie te vervallen en zullen de kosten voor het interieuradvies worden gefactureerd. Reeds eerder geplaatste bestellingen in onze winkel of op onze webshop tellen niet mee in het te besteden bedrag.