Tafels

Type tafels
Type tafels
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
641399
Type tafels
Type tafels
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
641399


Tafels

Eettafels, salontafels en bijzettafels, tafels in alle soorten en maten! Bij Halzes10 vind je de perfecte tafel voor elke ruimte en elke gelegenheid. Ontdek het verschil en maak van je huis een thuis met onze prachtige tafels! Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle salontafel voor je woonkamer, een ruime eettafel voor gezellige etentjes, of iets daartussenin, bij Halzes10 vind je het allemaal.

Eetkamer tafels in alle vormen en maten.

Een eettafel is het hart van elke eetkamer, een plek waar familie en vrienden samenkomen om te genieten. Bij Halzes10 bieden we een uitgebreide collectie eettafels in alle soorten en maten. In onze online winkel hebben wij zowel ronde, ovale en rechthoekige eetkamertafels in diverse maten en van verschillende merken. Wij verkopen eetkamertafels van onder andere, Dutchbone, Label51 en DYYK.

Ronde en ovale eettafels

Ronde tafels zijn ideaal voor het creëren van een gezellige sfeer. Ze bevorderen gesprekken en zorgen ervoor dat iedereen aan tafel betrokken is. Onze ronde tafels zijn verkrijgbaar in diverse diameters, van compacte tafels voor kleinere ruimtes tot grotere tafels die plaats bieden aan zes personen of meer. Ovale tafels combineren de gezelligheid van een ronde tafel met de ruimte-efficiëntie van een rechthoekige tafel. Deze tafels zijn perfect voor zowel smalle als brede eetkamers en bieden voldoende zitplaatsen voor grotere gezelschappen. Verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes, onze ovale tafels passen in elk interieur en zijn gemaakt voor iedere smaak.

Salontafels en bijzettafels

Salontafels zijn niet alleen functioneel, maar ook een belangrijk decoratief element in je woonkamer. Bij Halzes10 hebben we een diverse collectie salontafels die passen bij verschillende stijlen en behoeften. Hier zijn enkele van onze populaire opties: Ronde salontafels, organische salontafels, rechthoekige salontafels of vierkante salontafels.

Materialen

Of je nu houdt van de warmte van hout, of de strakke uitstraling van keramiek, of de robuustheid van metaal, wij verkopen het allemaal. Onze eettafels, sidetables, salontafels en bijzettafels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en stijl.