Verlichting

Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
19395
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
19395

Verlichting

Bekijk hier onze verlichting. Juiste verlichting kiezen, voor de één makkelijk maar voor de meeste mensen toch lastig. Mooie verlichting is belangrijk en toch wel één van de belangrijkste elementen van een sfeervol interieur. Vaak wordt de toegevoegde waarde van verlichting over het hoofd gezien en dat is jammer. Licht heeft een grote invloed op kleuren, de sfeer en de ruimtewerking in een huis.

Verlichting is vaak het laatste wat in een interieur geplaatst wordt, maar is juist vanaf de beginfase al heel belangrijk. Hoe meer lampen, hoe gezelliger. Breng sfeer in huis door de juiste verlichting. Wees creatief met lampen en maak je huis inspirerend. Met sfeerverlichting kan je jouw interieur omtoveren tot een gezellige ruimte. Een donkere hoek licht helemaal op als hier een mooie lamp geplaatst wordt en een knappe leeslamp bij de bank is dubbel functioneel.

Op zoek naar de juiste verlichting? Wij helpen je met het kiezen van een lamp die past bij jouw wensen. Bij Hal ZES10 hebben wij een uitgebreid assortiment mooie lampen in veel verschillende soorten, materialen, kleuren en maten. Van tafellampen tot hanglampen en van vloerlampen tot wandlampen, wat je woonstijl ook is bij ons vindt je zeker wat je zoekt!


Proef de sfeer van rotan

Wil je extra sfeer toevoegen aan de ruimte? Combineer dan eens verschillende natuurlijke rotan hanglampen. Rotan is een duurzaam materiaal wat perfect past in een bohemian interieur. Met rotan creëer je een prachtig lichtpunt met een warme uitstraling en het zorgt ervoor dat je huis meteen in een tropische sfeer wordt gebracht. Door het gebruik van rotan​ geeft deze hanglamp je interieur een zachte look en een leuk lichteffect. We love it!


Halzes10

De hippe lampen van vtwonen en BePureHome, maar ook de stoere lampen van LABEL51, ZUIVER en ZES10 Collectie, hebben wij in onze collectie. Bekijk onze collectie verlichting online of kom naar onze winkel voor een uitgebreid persoonlijk advies.