Kussens

Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
2075
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
2075

Showroom De Lier

Staat het product wat je zoekt er niet tussen of wil je het eerst bekijken voordat je het besteld? Kom dan eens kijken in onze winkel in De Lier.

Wil je graag interieuradvies? Maak dan vrijblijvend een afspraak.


Kussens

Bekijk hier onze sierkussens. Een mooi sierkussen is een sfeervolle toevoeging in je woonkamer of slaapkamer. Door meerdere kleine en grote kussens te combineren voeg je een speels effect toe aan je bank, fauteuil of bed. Op je bank is meestal voldoende ruimte voor meerdere kussens. Ideaal om te stylen met verschillende kleuren, texturen en vormen. Er is geen vaste regel hoeveel sierkussens er precies op een bank horen, dit is helemaal aan jou. Oneven aantallen staan vaak het mooist bij elkaar vinden wij.


Speel met texturen en motieven

Kussens heb je nooit genoeg! Ze zijn stijlvol sfeervol en heerlijk voor als ruggensteun. Toe aan verandering? Met sierkussens geef je in een handomdraai je interieur een mini metamorfose en een frisse nieuwe look, ze geven je interieur een boost en maken de ruimte persoonlijk. Wissel sierkussens af om een interieur aan te passen aan de seizoenen. Kies voor fijn gebreide of bouclé woonkussens of velvet kussens voor een warme uitstraling in de winter. Ga voor een frisse katoenen variant met een leuk motief in de zomermaanden.


Decoreer je slaapkamer met kussens

Veel van onze tijd brengen we door in onze slaapkamer. De slaapkamer is een belangrijke plek in ieders huis. We beginnen er de dag en sluiten er onze dag in af. Creëer een ontspannen sfeer in je slaapkamer. Kussens zijn de perfecte manier om dit te doen. Als je een groot bed hebt kan je verschillende sierkussens gebruiken en spelen met vormen, materialen en kleuren. Sierkussens en een plaid kunnen je bed en slaapkamer net de laatste finishing touch geven. Het geeft vaak een luxe uitstraling aan de slaapkamer. 


Halzes10

De hippe kussens van BePureHome, Urban Nature Culture en WOOOD Exclusive hebben wij in de collectie. Bekijk onze leuke, trendy, kleurrijke en sfeervolle sierkussen collectie online of kom naar onze winkel voor een uitgebreid persoonlijk advies.