Hanglampen

Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
23420
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
23420

 

Hanglampen

Bekijk hier onze hanglampen. Met een mooie hanglamp zorg je voor een gezellige en uitnodigende touch in iedere woonruimte. Vandaar dat hanglampen tot de meest gezochten lampen behoren. Laat jouw kamer extra stralen met een trendy hanglamp. Zoek je een robuuste lamp die de eettafel voldoende belicht of een sierlijke hanglamp voor een perfecte sfeerverlichting in de slaapkamer? Hanglampen zijn niet alleen toe te passen in de eetkamer, maar ook in de woonkamer, keuken, hal of in de slaapkamer.

Hanglampen zijn er in een scala aan verschillende soorten, maten, vormen en kleuren en elk met een passende lichtverspreiding voor jouw woonruimte. Voor elke ruimte en voor elk interieur biedt Halzes10 wel een passende hanglamp.

Mix meerdere hanglampen voor een speels effect

Wie zegt dat je altijd maar één of twee grote hanglampen boven de eettafel moet hangen? Voor veranderlijke types is deze trend een echte uitkomst! Combineer verschillende hanglampen bij elkaar. Kies voor verschillende formaten, vormen en materialen en maak hier een geheel van. Dit zorgt voor een speelse en frisse sfeer. Probeer wel bij één kleur te blijven, dat houdt het geheel rustig. Wil je meerdere hanglampen ophangen boven je eettafel of bar kies dan altijd voor een oneven aantal. Echte blikvangers.

Proef de sfeer van rotan

Wil je extra sfeer toevoegen aan de ruimte? Combineer dan eens verschillende natuurlijke rotan hanglampen. Rotan is een duurzaam materiaal wat perfect past in een bohemian interieur. Met rotan creëer je een prachtig lichtpunt met een warme uitstraling en het zorgt ervoor dat je huis meteen in een tropische sfeer wordt gebracht. Door het gebruik van rotan​ geeft deze hanglamp je interieur een zachte look en een leuk lichteffect. We love it!