Vloerlampen

Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
89299
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
89299

Vloerlampen

Bekijk hier onze vloerlampen. Een vloerlamp is een lamp die in geen enkel interieur mag ontbreken en zorgt altijd voor de juiste sfeer en beleving in je woonkamer, woonkeuken of slaapkamer. De vloerlamp is dan ook vaak de ‘eyecatcher’ in een interieur en super flexibel, omdat je hem eenvoudig kan oppakken en een nieuwe plek kan geven en zonder of weinig montage. Met een staande lamp ben je dus een stuk flexibeler dan met bijvoorbeeld een hang- of wandlamp. Hal ZES10 heeft veel verschillende stijlen vloerlampen, dus je kan er vast één vinden die perfect in jouw interieur past.


Fijne sfeerverlichting op iedere plek

Een vloerlamp zorgt voor fijne sfeerverlichting op iedere plek waar jij hem neerzet en benadrukt op een functionele en decoratieve manier jouw eigen woonstijl en huisstijl. Zet ze neer in die hoekjes van je huis waar je een intieme sfeer wil creëren. Het is belangrijk wat voor een lampenkap je kiest. Dit bepaald het soort licht in de ruimte. De ene lampenkap laat meer licht door dan een andere kap, dit heeft te maken met de dikte en met de kleur. Kies bijvoorbeeld een lampenkap die een leuk effect of patroon geeft door de belichting.

De Holly vloerlamp is een stijlvol exemplaar met een eenvoudig design. Holly komt uit de collectie van het Nederlandse merk WOOOD en heeft een slank, zwart metalen frame. De neutraal gekleurde kap geeft met zijn warme, linnen tint een sfeervolle look aan dit lichtpunt.


Halzes10

Er zijn veel verschillende stijlen vloerlampen te vinden, dat het soms lastig is om de juiste keuze te maken. Op onze webshop vind je de perfecte vloerlamp voor elk kamertype. Op zoek naar een mooie staande lamp? De hippe vloerlampen van vtwonen en BePureHome, maar ook de stoere lampen van LABEL51 en ZES10 Collectie, hebben wij in onze collectie. Bekijk onze collectie verlichting online of kom naar de winkel voor een uitgebreid persoonlijk advies.