Klokken & Wekkers

Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
19132
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
19132

Klokken & wekker

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Maar vergis je niet, want klokken worden allang niet meer alleen in huis gehaald om de tijd te bekijken. Klokken zijn in deze tijd niet alleen maar praktisch en functioneel, maar ook buitengewoon decoratief: een echte eyecatcher! Een klok aan de wand is altijd een goede keuze, niet alleen handig om de tijd snel te kunnen zien, maar ook als versiering van de wand.

Een mooie klok blijft onmisbaar in het interieur en daarom mag een decoratief exemplaar niet ontbreken aan de muur in jouw huis. Kies bijvoorbeeld voor een grote klok, industriële klok of een trendy design klok. Stuk voor stuk zijn het bijzondere klokken die je binnen ons assortiment vindt. Voor iedere woonstijl hebben wij wel een geschikte variant.


Karlsson klok: de perfecte klok om jouw interieur af te stylen

Karlsson biedt een ruime keuze aan klokken. De collectie wordt verdeeld in onderscheidende thema’s waarbij de nieuwe collectie altijd gebaseerd is op de laatste trends. Karlsson klokken staan bekend om goede kwaliteit en unieke innovatieve designs in trendy kleuren. Voor iedereen die een onderscheidend accessoire wil toevoegen in hun interieur!


Moderne Koekoeksklok

Komt nooit meer te laat dankzij een mooie koekoeksklok klok in huis! Kies voor de moderne versie van de geliefde koekoeksklok uit grootmoeders tijd. De KARLSSON Koekoek wandklok heeft een frisse look met moderne lijnen en past perfect in een interieur van nu. Het geluid van de koekoek is regelbaar. De koekoek stop met zingen vanaf 22:00 uur tot en met 5:00 uur. Wel zo fijn!


Halzes10

Bij Hal ZES10 hebben we een ruim aanbod van verschillende soorten klokken, zoals tafelklokken, wandklokken, keukenklokken maar ook wekkers. Bekijk onze collectie klokken & wekkers online bij halzes10.nl of kom naar onze winkel voor een uitgebreid persoonlijk advies.