Spiegels

Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
17207
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
17207

Spiegels

Bekijk hier onze spiegels. Blikvanger is jouw interieur! In verschillende ruimtes in je huis kan je een spiegel ophangen, het is een onmisbaar item in je huis. Denk bijvoorbeeld aan een spiegel in de hal, waar dat erg handig is. Je kijkt nog even snel in de spiegel aan de wand voordat je de deur uitgaat. In de slaapkamer is het fijn om een grote spiegel te hebben, zo check je je gehele outfit in één oogopslag.

Bij Hal ZES10 heb je keuze uit vele stijlen, kleuren en modellen, want een mooie spiegel is ideaal om een persoonlijke touch aan je interieur toe te voegen. Ontdek een ruime selectie decoratieve spiegels bij Hal ZES10: klassieke, ronde, organische, vierkante en rechthoekige spiegels.


Zo creëer je meer licht in huis

Weerkaatsing van licht is belangrijk om je interieur lichter te maken. Glimmende objecten weerspiegelen het licht en maken de ruimte automatisch lichter. Gebruik spiegels om op een hele simpele manier meer daglicht in huis te laten. Zorg er voor dat een spiegel tegenover een raam staat of hangt. Dit reflecteert extra daglicht en laten de ruimte groter doen lijken. Win-win dus! 


Organische spiegels

Ontdek de nieuwste trend in huis: organische spiegels voor een trendy uitstraling! Met zijn originele vorm, geïnspireerd door de rondingen en golvende vormen van de natuur, zorgt deze spiegel voor een vrolijke touch in het huis.

De spiegelserie Philou en spiegelset Onne is opvallend door haar organische vormgeving. Deze organische spiegels komen uit de collectie van het Nederlandse merk WOOOD. De verschillende afmetingen zijn leuk te combineren met elkaar en zorgen voor een speels effect. Het moderne design van deze spiegels is gekenmerkt door het fijne, zwart metalen frame.


Halzes10

Bij Halzes10 hebben we een ruim aanbod van verschillende soorten spiegels, zoals tafelspiegels, wandspiegels en staande spiegels. Bekijk onze collectie spiegels online of kom naar de winkel voor een uitgebreid persoonlijk advies.

Heb je de juiste spiegel gevonden, koop deze dan gemakkelijk en snel online bij halzes10.nl of kom naar onze winkel voor een uitgebreid persoonlijk advies.