Retourneren

Voldoet het geleverde artikel niet aan je verwachtingen? Retourneren is geen probleem.

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Wel dient u het retour aan te melden. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Mocht u na een langere periode dan 30 dagen een artikel willen retourneren, neem dan contact met ons op (info@halzes10.nl). Het artikel dient  – indien redelijkerwijs mogelijk – Het artikel kan niet retour als deze al in gebruik is geweest – in originele staat en verpakking te worden teruggestuurd (zelf afgeven kan natuurlijk ook bij onze afhaallocatie: Hoofdstraat 117).. De verzendkosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. We adviseren je om het verzendbewijs te bewaren. Wanneer een product is gemonteerd kunnen wij, indien u dit product retourneert, de waardevermindering als gevolg van de montage bij u in rekening brengen, die kan oplopen tot 100%. Producten vervaardigd conform instructies van de consument (maatwerk) zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Mijn online bestelling terugbrengen in een Hal ZES10 winkel

Neem de factuur (eventueel kopie) mee. Mocht het te retourneren artikel beschadigd zijn, kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

Mijn Bestelling terugsturen via de post

Verpak het artikel goed, zodat deze met de verzending niet beschadigd. Verstuur het pakket via bijvoorbeeld PostNL. De kosten van pakketten die onder rembours of ongefrankeerd naar Hal ZES10 worden verzonden, zullen wij helaas moeten doorberekenen.

Bewaar je verzendbewijs goed, totdat je per e-mail een ontvangstbevestiging hebt gekregen.

Retouradres
Hal ZES10
Hoofdstraat 117
2678 CH De Lier

Let op: de pakbon geldt niet als factuur of garantiebewijs

Krijg ik de verzendkosten terug bij een geretourneerde bestelling?

Online bestellingen moeten op eigen kosten teruggestuurd worden. De kosten van de retourzending worden alleen betaald door Hal ZES10 als dit besproken is met Hal ZES10.

Wanneer ontvang ik een ontvangstbevestiging en mijn terugbetaling van Hal ZES10?

Via de mail ontvang je een ontvangstbevestiging zodra wij het artikel ontvangen hebben. Wij streven ernaar het aankoopbedrag en de verzendkosten van de heenzending (alleen het geval bij ontvangst van complete bestelling), binnen vijf werkdagen teruggestort te hebben.