Wandlampen & Spots

Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
22229
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
22229


Wandlampen

Bekijk hier onze wandlampen. Goede verlichting is één van de belangrijkste sfeermakers in huis, Een wandlamp zorgt voor gerichte verlichting van een wand of object, zonder veel ruimte in beslag te nemen en wat een prachtig effect kan bereiken in huis. Een schilderij of foto aan de wand wordt zo extra benadrukt en krijgt zo de aandacht die het verdient. Een wandlamp is ook ideaal naast het bed in de slaapkamer, scheelt weer ruimte op het nachtkastje.

Door de juiste wandlamp in huis te hebben geef je de ruimte écht een boost. Wandlampen nemen vrijwel geen ruimte in, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een vloerlamp.

De Swing is een aparte en unieke wandlamp van Housedoctor. Deze wandlamp heeft een spannende uitstraling die zowel een praktische lichtbron is als een prachtige wanddecoratie. Dit komt door de asymmetrische en schuine hoeken. De lamp is gemaakt van zwart ijzer.

Plafondspots voor gebundeld licht in de woonruimte

Een plafondspot is een lamp die in iedere kamer in huis wel tot zijn recht komt en is de perfecte basisverlichting om je interieur mee te verlichten.  Plafondspotjes geven je een perfecte lichtverdeling in je interieur!

LED spot Cap 1-lichts van LABEL51 in de kleur zwart heeft zijn naam te danken aan zijn prachtige design. De spot, voorzien van een ‘petje’ is in staat een deel van een ruimte te verlichten of juist een bijzonder object uit te lichten, om er zo extra nadruk op te leggen. De spots heeft een industriële uitstraling met een retro accent en zal een plafond sieren. Cap kan in veel verschillende ruimtes geplaatst worden. Van woonkamer tot slaapkamer, maar ook voor hotels en restaurants biedt Cap mogelijkheden.