LABEL51

Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
19699
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
19699

LABEL51


LABEL51 is een Nederlands meubelmerk met een industrieel, Scandinavisch en stoer design. LABEL51 is ontstaan uit passie voor meubelen, interieur design en gezelligheid in huis. Nu en in de toekomst streven zij er dan ook naar, om een eigentijdse collectie aan te bieden, met daarin zowel unieke als authentieke items. De Nederlandse designers en vormgevers werken elke dag aan nieuwe, unieke ontwerpen, waardoor er maandelijks nieuwe producten worden toegevoegd aan het assortiment. Hierdoor speelt LABEL51 snel in op de laatste trends. Het belangrijkste doel van LABEL51, sinds de oprichting van het bedrijf in 2012, is een stoere eigenwijze kijk op de woon- en werkwensen van vandaag bieden. Deze missie willen ze bereiken door eigentijdse producten te leveren, van goede kwaliteit, tegen een scherpe prijs. LABEL51 is één van de toonaangevende meubelmerken op de Nederlandse meubelmarkt, mede door de sterke visie en brede assortiment.


De Collectie van LABEL51


Met de producten van LABEL51 kunt u uw eigen identiteit in uw interieur aanbrengen. Heb je lef? Combineer dan verschillende kleuren met elkaar. Neem bijvoorbeeld de Capri eetkamerstoel, een leuke kuipstoel beschikbaar in zeven verschillende kleuren. Houd je van warmte? Kies dan voor natuurlijke tinten en materialen. Neem bijvoorbeeld de kleur hunter groen uitgevoerd in een mooie zachte fluwelen stof, zoals op de Dez eetkamerstoel. Ben je stoer? Ga dan voor industrieel afgewerkte meubels, zoals de Brute salontafel in zwart metaal. In de uitgebreide collectie van LABEL51 vind je altijd iets wat perfect aansluit bij jouw woonstijl. Er is niks fijners, dan je thuis voelen! Van meubels tot verlichting en decoratie, LABEL51 heeft een toonaangevende en eigentijdse collectie met daarin zowel unieke als authentieke producten.


Halzes10

Heb je het juiste product van LABEL51 gevonden, koop deze dan gemakkelijk en snel online bij halzes10.nl of kom langs in onze woonwinkel in de Lier!