DTP Home

Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
9991360
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
9991360

DTP Home

De handgemaakte meubels van DTP Home, opgericht sinds 2006, zijn zowel tijdloos als eigentijds. Met prachtig hergebruikt hout ontwerpen ze opvallende meubels die de natuur in huis halen. De collectie van DTP Home heeft een brede variatie basics die zowel tijdloos als vernieuwend zijn. In hun duurzame en avontuurlijke assortiment meubels geven ze veelal gebruikt hout een nieuw leven. Met zoveel geschiedenis wordt een huis je thuis.
Het geheim van de DTP Home Collectie is hout, beeldschoon hergebruikt hout uit Azië. In een vorig leven getekend met vlekken, nerven en barsten, heeft iedere tafel en kast een eigen karakter. Met de jaren groeit de uitstraling van het materiaal dat door het vele gebruik warm en zacht aanvoelt.
De meubels worden gemaakt in lokale werkplaatsen in Azië. Hier toveren ambachtslieden het oude hout om in eigentijdse meubels die het beste van oud en nieuw in zich verenigen. Door hun vakmanschap hebben zo oog voor detail en een perfecte afwerking. Met traditionele technieken is de productie duurzaam en milieuvriendelijk.

De collectie van DTP Home

De collectie van DTP Home is onderscheidend en intrigerend. Ze gebruiken warm hout en leer in strakke frames van donker metaal – soms rauw en robuust, dan weer rank en kwetsbaar. De ontwerpen zijn simpel en vormen zo een perfecte basis, al zijn de meubels ook echte eyecatchers. Combineer uw favoriete accessoires, kleuren en stoffen in een stijl die laat zien waar u voor staat. DTP Home maakt meubels die blijven. Ze produceren de tafels, banken, kasten en stoelen met zoveel zorg en aandacht dat ze een leven meegaan – en langer. Het hergebruikte hout heeft zijn duurzaamheid al bewezen. In de nieuwe krachtige ontwerpen doet dat het nu weer, om zo het milieu zo min mogelijk te belasten. De ontwerpers laten zich inspireren door de praktische uitdagingen van het dagelijks leven. Op reis selecteren de ontwerpers materialen en toetsen de tekeningen aan de ambachtelijke kennis van vaklieden.

Halzes10
Bij halzes10.nl verkopen we niet alleen DTP Home, maar ook andere merken van Nederlandse bodem zoals; Must Living en DYYK. Heb je het juiste product van DTP Home gevonden, koop deze dan gemakkelijk en snel online bij halzes10.nl of kom langs in onze woonwinkel in de Lier!