Kasten

Type kasten
Type kasten
Meer
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
553095
Type kasten
Type kasten
Meer
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
553095

Kasten

Bekijk onze kasten. Naast functioneel, moet een kast natuurlijk ook mooi zijn. Met de juiste kast kan je heel makkelijk de sfeer in de kamer bepalen en zorg je voor een rustig en opgeruimd huis. Bij Hal ZES10 hebben wij een uitgebreid assortiment kasten in veel verschillende soorten, maten, kleuren en materialen voor alle mogelijke toepassingen. Van een opbergkast tot vitrinekast en van een tv-meubel tot dressoir, wat je woonstijl ook is bij ons vind je zeker wat je zoekt!


Voor ieder vertrek een passende kast

Een kast is onmisbaar in elk interieur. De diversiteit aan kasten is oneindig. Er is altijd wel een kast die bij je wensen past. Kasten zijn er in allerlei vormen en maten, van opbergkast tot vitrinekast en van TV-meubel tot nachtkastje. Vooral opbergkasten zijn een aanwinst voor iedere ruimte.


Vitrinekasten

Een vitrinekast herken je aan de glazen deur waardoor je de inhoud van de kast kunt zien. Een vitrinekast biedt de mogelijkheid om al je pronkstukken een mooi plekje in het zicht te geven. Een mooi servies, sierlijke glazen, toffe vazen, een speciale verzameling kostbare voorwerpen en je favoriete woonaccessoires. Stal alles mooi uit in een sfeervolle vitrinekast, dit mag gezien worden! 

De ambachtelijk gemaakte metalen vitrinekasten van New Routz herken je aan het stoere karakter met een vleugje retro. Laat je inspireren door de warme en aardse stijl van de collectie. Een mooie mix van industrieel, een minimalistische vormentaal en uitgesproken kleuren.

Zet je jouw favorieten items in de spotlight in de vitrinekast Detroit 3 deurs van New Routz. Een ambachtelijk gemaakte metalen vitrinekast met 6 deuren. De bovenste rij deuren zijn voorzien van helder glas met binnenin metalen planken. De vitrinekast Detroit bestaat uit 2 delen en is leverbaar in vintage zwart, olijf groen, terra en geheel wit. De Detroit 2 deurs is een maatje kleiner met 4 deuren.


Halzes10

De stoere kasten van New Routz, BePureHome en WOOD Exclusive maar ook de hippe kasten van Bloomingville of vtwonen hebben wij in de collectie. Bekijk onze collectie kasten online of kom naar onze winkel voor een uitgebreid persoonlijk advies.