Tafels

Type tafels
Type tafels
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
202785
Type tafels
Type tafels
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
202785

Showroom De Lier

Staat het product wat je zoekt er niet tussen of wil je het eerst bekijken voordat je het besteld? Kom dan eens kijken in onze winkel in De Lier.

Wil je graag interieuradvies? Maak dan vrijblijvend een afspraak.


Tafels

Bekijk hier onze tafels. Samen met de hele familie uitgebreid dineren, gezellig borrelen met vrienden of knutselen met de kids: aan tafel gebeurt het! Bij Halzes10 hebben wij een uitgebreid assortiment tafels in veel verschillende soorten, maten, kleuren en materialen. Van een eetkamertafel tot salontafel en van een bijzettafel tot sidetable, wat je woonstijl ook is bij ons vind je zeker wat je zoekt!


De trend: organische vormen

Organische vormen zijn speels. Ruimtelijk, toepasbaar in iedere ruimte en in elk interieur. Het oogt natuurlijk. Door dit speelse design verveelt deze tafel nooit. Dát is de kracht van de organische vormgeving.

Een eetkamertafel is een sfeermaker. Het middelpunt van gezelligheid, een verbinder. De tafelmodellen van het Nederlandse merk DYYK zijn gericht op die rol. Voorzien van een vleugje eigenzinnigheid die DYYK kenmerkt, die de meubels karakter geven en uniek maken. Maar toch vooral het oog voor de ruimte die plaats biedt aan een ieder die wil aanschuiven. De organische vorm van eettafel Spott van het  merk DYYK is uniek en speels. Een strak en eenvoudig design tafel, waarbij het lichte frame de aandacht vestigt op het blad. Tafel Spott is leverbaar in verschillende houten uitvoeringen.

Salontafel Pepp heeft alles wat je in een salontafel zoekt. Het ovale, niervormige blad is speels, maar heeft door de keramieken uitvoering direct aanzien. De licht gebogen pootjes zijn een prettig detail. De Pepp is leverbaar in verschillende keramieken en houten uitvoeringen en hoogtes, waardoor een combinatie tussen de unieke bladeren mogelijk is. Puur natuur, uiteraard.  De Pepp bijzettafel is in diverse kleuren te bestellen. Hierin bieden wij u graag persoonlijk advies. U bent van harte welkom in de winkel.


Halzes10

Bij Halzes10 vind je tafels in alle soorten en maten. De hippe tafels van bijvoorbeeld DYYK maar ook de elegante tafels van Zuiver, LABEL51 of Dutchbone hebben wij in onze collectie. Bekijk onze collectie tafels online of kom naar de winkel voor een uitgebreid persoonlijk advies.