De winkel van Hal ZES10

De winkel

Bezoek onze winkel Hal ZES10 in het centrum van De Lier. Met ons diverse assortiment kunnen wij de collecties tonen van de toonaangevende merken waar wij mee samenwerken. Ben je benieuwd waar Hal ZES10 vandaan komt? Lees dan ons verhaal.

De collectie van Hal ZES10 past altijd! Hal ZES10 is de webshop en winkel voor wonen, interieur, accessoires en inspiratie. Bij ons vind je basisstukken en mooimakers in de diverse woonstijlen die altijd passen. Je vindt bij ons onder andere prachtige banken, stoere kasten, trendy tafels, sfeervolle verlichting en betaalbare accessoires. Hal ZES10 werkt samen met bekende merken zoals Housedoctor, DYYK, Bloomingville, New Routz, Riverdale, BePureHome, DTP Home, Must Living, WOOOD Exclusive, Karlsson, Present Time, LABEL51, Urban Nature Culture, The Gift Label, Zuiver en vtwonen. Met steeds weer de nieuwste producten van deze merken maken wij de collectie van Hal ZES10 passend voor ieder interieur.

Ons team

Katherine

Inkoop & socials

Ruud

E-commerce & projecten

Roosmarijn

Interieurstyling & sales

Tine

Voorraad & administratie

Amber

E-commerce & sales

Charlie

Beveiliging

Waar kan je onze winkel vinden?

Wil je onze winkel bezoeken? Bekijk dan onze openingstijden. Hal ZES10 is gelegen in De Lier welke valt onder de gemeente Westland (Zuid-Holland). Dit is de randstand van de gemeentes Rijnmond, Haaglanden en Delfland. Hal ZES10 is goed bereikbaar vanaf de A4 en de A20.

Vanaf de A4

Vanaf de A20

Je kunt bij ons voor de deur gratis parkeren (2 uur). Vergeet niet je blauwe kaart neer te leggen.