Present time

Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
4178
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
4178

Present Time

Present Time heeft verrassende en toegankelijke woonaccessoires met een ‘must have’ gevoel. De producten zijn perfecte geschenken voor een hele reeks verschillende gelegenheden. De collecties van pt, representeren al het moois dat je in huis wilt halen, zonder concessies te doen. De creatieve afdeling van pt, reist de wereld rond op zoek naar de nieuwste trends en de hipste producten, waardoor elke collectie boordevol nieuwigheden zit.
De collecties bieden een breed scala aan stijlvolle must-have producten, zoals fotolijsten, deurmatten, vloerkleden en nog veel meer!

De collectie van Present Time

Present Time heeft elk seizoen weer een brede collectie met verschillende soorten vazen. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen, zoals glas wat gebruikelijk is voor vazen maar je ziet nu ook veel keramieken vazen. Daarmee kleed je direct je interieur aan met een heuse eyecatcher. Gekleurde glazen kandelaren, je ziet ze momenteel overal! De PT Art Bubbles kandelaar en Art Rings kandelaar hebben een leuke speelse vorm in mooie kleuren, van donkerblauw tot licht groen. Combineer de verschillende vormen en kleuren met elkaar voor een leuk en speels effect. Met kaarsen of zonder, de pt, Rings kandelaar lijkt sowieso op een kunstobject. De ronde vormen maken hem tot een echte eyecatcher, passend in veel soorten interieurs. Kies voor een clean look en ga voor witte kaarsen of doe eens gek en zet er neon gekleurde kaarsen in. Een poef, een krukje of is het een opbergdoos, de Snog poef is een echte alleskunner. Één ding is zeker, er zit een hoop opbergruimte in! Hierin zijn er weer veel mogelijkheden in kleuren, zoals lichtgroen, cognac, zwart of zand bruin.

Halzes10
Heb je het juiste product van Present Time gevonden, koop deze dan gemakkelijk en snel online bij halzes10.nl of kom langs in onze woonwinkel in de Lier!