Bloomingville

Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
72699
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
72699

Bloomingville

Het Deense merk Bloomingville is een prachtig internationaal lifestylemerk met een unieke collectie meubels en accessoires. Gedreven door een fascinatie voor de Scandinavische stijl, richtte Betina Astampe Bloomingville op in het jaar 2000. Door de passie en toewijding in het bedrijf groeide het merk enorm snel en veroverde zij de markt met haar Scandinavische kijk op interieur design. De collectie bestaat uit hoogwaardige kwaliteit producten met een vintage design, hip, trendy en altijd stijlvol. De ontwerpfilosofie van Bloomingville luidt als volgt: “Create joy through change!”
Natuurlijke eenvoud, daar staat het merk voor en haalt haar inspiratie uit alledaagse designers, de gebruikers. Bloomingville heeft een heel herkenbare handtekening; uniek, verfrissend, toegankelijk en onderscheidend. Het designmerk Bloomingville vindt het belangrijk om iedereen creatief te laten omgaan met de producten en deze naar eigen smaak toe te passen in hun interieur.


De collectie van Bloomingville


Dit multibrandhuis brengt jaarlijks vier hoofdcollecties uit vol met nieuwe inspiratie. Elk item wordt besproken, getest, verbeterd en geëvalueerd door een team van ontwerpers en het item komt pas in de collectie als ze er zelf gelukkig van worden. Elk product wordt dus zorgvuldig uitgekozen en is over nagedacht. Imperfectie is de kracht van dit Scandinavische merk, want het is juist de imperfectie die het persoonlijke en spontane karakter van het design onderstreep en zorgt voor een ontspannen sfeer in huis. Met een paar Bloomingville producten verander je het uiterlijk van een hele kamer! In het brede assortiment van Bloomingville vind je stijlvolle woonaccessoires, prachtige gemaakte meubels en sfeervolle verlichting. Maak een verrassende, verfrissende en stijlvolle indruk met de items van Bloomingville in je interieur.


Halzes10

Bij halzes10.nl verkopen we niet alleen Bloomingville, maar ook andere Scandinavische merken zoals; Housedoctor.
Heb je het juiste product van Bloomingville gevonden, koop deze dan gemakkelijk en snel online bij halzes10.nl of kom langs in onze woonwinkel in de Lier!