Jesper Home

Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
179349
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
179349

Showroom De Lier

Staat het product wat je zoekt er niet tussen of wil je het eerst bekijken voordat je het besteld? Kom dan eens kijken in onze winkel in De Lier.

Wil je graag interieuradvies? Maak dan vrijblijvend een afspraak.


Jesper Home

Shop hier nu Jesper Home! Het Nederlandse merk Jesper Home laat zich inspireren door iconische designs en mooie materialen. Maar bovenal door fijne zitmomenten: van neerploffen na een lange werkdag en lang tafelen met je eetclub, een gezellige loungeavond met vrienden en familie tot aanschuiven bij het ontbijt. Altijd met veel oog voor esthetiek én comfort. Laat je door inspireren en creëer je eigen zitmoment!


De collectie van Jesper Home

Bij Jesper Home geloven ze in comfort en design. En ook dat iedereen een eigen visie heeft voor een mooie stoel. Daarom kun je bij Hal ZES10 je eigen stoel samenstellen zodat hij perfect in jouw interieur past. Door de verschillende zittingen, diverse stofferingen en de keuze uit meerdere onderstellen tot een persoonlijk pronkstuk, stel je je je eigen eetkamerstoel samen. Welke is jouw favoriet?

De Kinko eetkamerstoel is een all-time favourite, niet in de laatste plaats vanwege de royale zitting en het comfort die deze stoel biedt. De rustige uitstraling van de Kinko stoel past heel mooi in een modern of Scandinavisch interieur.

De Ota eetkamerstoel is één van onze favorieten. Deze stoel is bijzonder praktisch dankzij het ranke ontwerp van de zitting. Het feit dat de Ota stoel geen armleuningen heeft, oogt ze rank en vrij zodat je een extra stoel moeiteloos aan de eettafel schuift, zonder een zware eethoek te creëren.


Jesper Home barkrukken

Een eerste indruk maak je maar 1 keer. En met die eerste indruk zit het wel goed bij de kwalitatieve lifestyle barkrukken van Jesper Home. Alle indrukken daarna overigens ook, want van deze barkrukken geniet je nog jarenlang. 

De Jesper Home barkrukken collectie is verkrijgbaar in 2 verschillende zithoogtes; 

  • Counter (L) met een zithoogte van 65 cm schuif je de Ikata zo bij de keuken aan.
  • Bar (H) met een zithoogte van 75 cm, bedoeld voor bij de echte bartafel.

Halzes10

Ben je ook stapelverliefd op deze collectie eetkamerstoelen en barkrukken? Dan ben je bij Hal ZES10 aan het juiste adres. 

Bij halzes10.nl verkopen we niet alleen Jesper Home, maar ook andere merken van Nederlandse bodem zoals; DYYK, New Routz en Riverdale.

Heb je de juiste stoel of barkruk gevonden, koop deze dan gemakkelijk en snel online bij halzes10.nl of kom langs in onze woonwinkel in de Lier!