Zo maak jij jouw interieur herfst klaar!

Nu het eindelijk wat kouder is in Nederland en de dagen weer korter worden, is dat het perfecte excuus om je interieur om te gooien en herfst klaar te maken. De aandacht van de zomeravonden verplaatst zich en maakt zich klaar voor het binnenleven. Tijd om het binnen gezellig te maken: kaarsen aan, zachte kussens en een warm plaid op de bank en mooie herfsttakken in een vaas.

Met het nieuwe seizoen komen natuurlijk ook de nieuwste trends. Een goede reden voor inspiratie waarmee jij je interieur herfst klaar maakt! Vazen, kaarsen, een plaid, kussens en een tafelhaard zijn een sfeervolle toevoeging aan je interieur en zijn dé perfecte accessoires voor een cocooning-sfeer in de verschillende kamers van je interieur.

Tinten van de herfst

De herfst is een seizoen waarbij veel warme tinten naar voren komen zoals rood-, oranje, bruin- en koperkleurige tinten. Laat je inspireren door de natuur en trek dit warme najaarspalet door in huis om het helemaal herfst klaar en gezellig te maken. Al jaren zien we dat natuurlijke materialen overal terugkomen in huis. We kiezen veelal voor hout en marmer; dat voegt naast een link met de natuur ook warmte en luxe toe aan een ruimte. De combinatie van deze materialen zorgt voor een mooi sfeerbeeld waar je je helemaal in thuis zult voelen.

Ambiance boosters voor het najaar

Creëer binnen no-time een herfstproof interieur met mooie herfsttakken in een vaas en sfeervolle kaarsenstandaards. Haal het najaarsgevoel in huis met de nieuwe najaarscollectie van Urban Nature Culture. Een fijn duurzaam merk waar met aandacht geproduceerd wordt en dat zie je echt aan alles.

Een kille herfstochtend of donkere winterdag voelt meteen een stuk lichter met onze trendy Swirl kaarsen. Deze hippe gedraaide kaarsen zijn er in allerlei kleuren en bijna te mooi om aan te steken. Zet ze gezellig op tafel in een mooie houder en branden maar! De swirl kaarsen zijn in diverse warme herfstkleuren verkrijgbaar.

Jouw perfecte metgezel bij stormachtige herfstdagen

Breng met een plaid eenvoudig een warme sfeer in huis. Als het buiten minder weer wordt, is het fijn om een plaid te hebben liggen op de plekken waar je veel zit. Wat is er nu heerlijker dan onder een zacht plaid kruipen, kaarsjes aan en je favoriete serie kijken. In de frisse maanden is het heerlijk om een fleece of wollen plaid te hebben liggen. Kies dus deze herfst voor warme (en groot gebreide) plaids voor op de bank. Wissel gedurende de herfst een paar keer van plaid dat je nonchalant over de rand van de bank hangt. Ook leuk om verschillende plaids over elkaar heen te draperen. Terwijl de ene een effen kleur heeft, kan de bovenste juist wat opvallender zijn met een leuk dessin of van ander materiaal.

Een warm en sfeervol interieur met nieuwe sierkussens

Kussens heb je nooit genoeg! Ze zijn stijlvol, sfeervol en heerlijk als ruggensteun en geven je interieur een subtiele touch. Met sierkussens geef je in een handomdraai je interieur een mini metamorfose deze herfst. Doormiddel van het materiaal, dessin of kleur kun je wat spelen met je inrichting. Kies voor fijn gebreide of bouclé woonkussens of velvet kussens voor een warme uitstraling. Mix grote en kleine kussens met een zacht plaid en maak zo je bank herfstproof! Ontdek snel onze comfortabele plaids en mooie sierkussens en haal de warmte in huis.