ZES10 Collectie

Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
41299
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
41299

ZES10 Collectie


De ZES10 Collectie is een uitgebreide collectie met een selectie van eenvoudige, stoere en luxe artikelen. Speciaal geselecteerd voor de Hal ZES10 klant. Van verschillende soorten verlichting tot kaarsen en van eetkamerstoelen tot kasten. In het brede assortiment heb je genoeg keuze om een verrassende, stijlvolle en verfrissende indruk te maken met je interieur. Of je nou van industrieel houdt, Scandinavisch of hotel chique in de collectie van ZES10 vindt je het allemaal!De collectie van ZES10 Collectie


De collectie bestaat onder andere uit comfortabele stoelen met en zonder armleuning en in prachtige zachte velvet maar ook katoenen stoffen. Ben je op zoek naar een kruk voor aan de keukenbar, in de ZES10 Collectie vindt je een ruime keuze hierin. Naast keukenkrukken zijn er ook verschillende soorten barkrukken. Deze zijn net wat hoger, zodat je comfortabel aan de bar kan zitten. Neem bijvoorbeeld de Leaf stoel, deze is beschikbaar als eetkamerstoel, keuken- en barkruk in een zachte rijke velvet stof in verschillende leuke kleuren. De selectie accessoires bevat allerlei toffe kussens voor op je bank in leuke printjes en mooie kleuren. De populaire swirl kaars is er in veel verschillende kleuren en maakt de kandelaar nog leuker! ZES10 Collectie heeft ook verschillende soorten schalen en opbergboxen in de nieuwste kleuren van het seizoen. Daarnaast is er ook een uitgebreide collectie verlichting special geselecteerd voor de Hal ZES10 klant! De Mataka wandlamp is een wandlamp die je muur en daarmee de ruimte naast licht ook veel sfeer zal geven. Hij is gemaakt van het natuurlijke materiaal rotan en is beschikbaar in het donkerbruin en naturel in twee verschillende maten.


Halzes10

Heb je het juiste product van de ZES10 Collectie gevonden, koop deze dan gemakkelijk en snel online bij halzes10.nl of kom langs in onze woonwinkel in de Lier!