Welke TV meubel maakt jouw woonkamer helemaal af?

Misschien kijk je wel dagelijks naar je tv en is het een belangrijk hoekje in je woonkamer geworden. Je ontvangt gasten in je woonkamer of kijkt met familie of vrienden de leukste films weg op je tv. Hier hoort natuurlijk het leukste tv meubel voor jouw interieur bij en het liefst ook nog volgens de laatste interieurtrends van het jaar. Ga jij voor een strak wit model, een houten of een zwevend modern meubel? Lees hier meer over onze tv meubels!

TV meubel industrieel

Houdt jij wel van een stoere en industriële inrichting en past een industrieel ijzeren tv meubel dan ook helemaal in jouw inrichting? Bij ons vindt je genoeg keuze in deze industriële trend van dit seizoen! Maak jouw woonkamer helemaal af met dit strakke, stoere tv meubel.

Zwevend TV meubel

Een andere populaire trend van nu zijn de zwevende tv meubels. Deze tv meubels worden handig opgehangen aan de muur, waardoor het lijkt of deze zweven boven de grond. Een heel moderne touch aan jouw inrichting! Maak jouw hangende tv meubel bijvoorbeeld af met lampen onder het meubel of een moderne kast erboven: hangend en dezelfde stijl als het tv meubel.

TV meubel hout

Voor de liefhebbers van natuurlijke elementen in hun woonkamer is een houten tv meubel een goed idee. Het zorgt misschien voor meer afwisseling in een strak interieur of voor een huiselijke, natuurlijke sfeer in jouw woonkamer. De houten trend is er al lang en zal naar verwachting ook nog wel een tijdje blijven.
Je kunt uit veel verschillende soorten hout kiezen, die elk beter afstemmen bij verschillende interieurs. Denk bijvoorbeeld aan eikenhout, hardhout of mangohout.

TV meubel mangohout

Een grote trend van het jaar: mangohout. Mangohout is een hardhout soort, afkomstig uit Zuid-Oost Azië en vooral uit India. Het geeft je interieur een warme uitstraling en is ideaal te combineren met de industriële stijl.
Maak jouw woonkamer dus compleet met een mangohouten tv meubel. Dit wordt vaak gebruikt om af te wisselen in een strak interieur of juist om een buitenlandse, natuurlijke sfeer in je interieur helemaal af te maken!

Een open TV meubel

Een andere trend van nu is een open tv meubel. Hoewel vroeger alles vooral dicht moest om rommelige kastjes te verbergen, zien we nu vaker open kastjes terugkomen. Ze dienen als extra sfeermakende hoekjes. Zo zet je bijvoorbeeld in een open tv meubel sneller mooie plantjes, indrukwekkende boeken of kaarsen neer om extra sfeer te creëren.

Dit zijn de veel terugkerende interieurtrends van nu. Kies daarom in onze webshop een tv meubel die goed past bij jouw interieur en deze helemaal afmaakt!

SMAQQ Mace tv-meubel acacia hout metaal goud