Sidetables

Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
99389
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
99389

Sidetables

Bekijk hier onze Sidetables. Stijlvol, decoratief maar ook praktisch: voor een smalle sidetable heb je altijd wel plek in huis. Bijvoorbeeld in de gang, het meubel is daar ideaal om je sleutels, handschoenen of hoed een mooie plek te geven. Met een mooie vaas of spiegel maak je van die saaie hal een fijne plek om thuis te komen.

Door het smalle design van een sidetable past hij altijd tegen de muur en heb je snel extra ruimte tot je beschikking. In de meeste gevallen wordt een sidetable als decoratief element ingezet. Met een sidetables kleed je je woning stijlvol aan. Halzes10 heeft een groot aantal sidetables in het assortiment. Wij zijn fan van zwarte sidetables. Eenvoudig, stoer en strak. Dit past in elk interieur! 


Sidetable achter je bank

Een sidetable achter je bank is dé oplossing als je geen vensterbanken in huis hebt, maar juist wel sfeer wil creëren in je interieur. Met een sidetable achter de bank, creëer je een extra plek in de zithoek, waar je spullen op kunt plaatsen. Dit kan gecombineerd worden met een salontafel of bijzettafel, maar als je een kleine of smalle woonkamer hebt, kan je met een sidetable achter de bank ruimte besparen. Je kan het vergelijken met een wandplank boven de bank, maar dan net even anders. 


Halzes10

De hippe sidetables van bijvoorbeeld Housedoctor, maar ook de elegante tafels van Zuiver, of Dutchbone hebben wij in onze collectie. Bekijk onze collectie sidetables online of kom naar onze winkel voor een uitgebreid persoonlijk advies.