Salontafels & bijzettafels

Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
20789
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
20789

Salontafels & bijzettafels

Bekijk hier onze Salontafels en Bijzettafels. In vrijwel elk interieur is de salontafel een veelgebruikte tafel. Meestal staat deze tussen het bankstel en de tv, waardoor de tafel ideaal is om hapjes en drankjes maar ook de afstandsbediening altijd bij de hand te hebben.

De ronde Dallas salontafel van het merk New Routz heeft een robuuste en organische uitstraling. Dallas is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig metaal en afgewerkt in vintage zwart. Verkrijgbaar in 2 afmetingen en ook leverbaar met een tafelblad gemaakt van zwart rookglas.


Mix & Match bijzettafels

Volg één van de laatste trends en combineer diverse bijzettafels die zo de salontafel vervangen. Kies bijvoorbeeld uit drie verschillende houten bijzettafels of juist drie tafels in dezelfde vorm maar in verschillende materialen. Zorg voor voldoende volume van de bijzettafels en varieer in vorm en hoogte.

Model Pepp van het Nederlandse merk DYYK heeft alles wat je in een salontafel zoekt. Het ovale, niervormige blad is speels, maar heeft door de keramieken uitvoering direct aanzien. De licht gebogen pootjes zijn een prettig detail. De Pepp is leverbaar in verschillende keramieken en houten uitvoeringen en hoogtes, waardoor een combinatie tussen de unieke bladeren mogelijk is. Puur natuur, uiteraard.  De Pepp bijzettafel is in diverse kleuren te bestellen. Hierin bieden wij u graag persoonlijk advies. U bent van harte welkom in de winkel.

Bijzettafel Graphic Flower van het merk New Routz is een set van 2. Het blad is handgemaakt in een grafisch stenen motief. Het onderstel is gemaakt van metaal. De Graphic bijzettafels zorgen voor een uniek toevoeging aan vrijwel ieder interieur. Ook verkrijgbaar in een ander motief blad Graphic.


Halzes10

Salontafels zijn niet alleen functioneel; ze zijn kunstwerken op zichzelf. Hun ontwerpen variëren van eenvoudig en strak tot gedurfd en artistiek. Ze kunnen een ruimte mooier maken met bijvoorbeeld kleurrijke accessoires, of juist een rustige sfeer creëren met subtiele elegantie. De hippe Salontafels en Bijzettafels van bijvoorbeeld  DYYK maar ook de elegante tafels van Zuiver, LABEL51 en New Routz hebben wij in onze collectie. Bekijk onze collectie salontafels & bijzettafels online of kom naar onze winkel voor een uitgebreid persoonlijk advies.