Eettafels

Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
3992785
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
3992785

Showroom De Lier

Staat het product wat je zoekt er niet tussen of wil je het eerst bekijken voordat je het besteld? Kom dan eens kijken in onze winkel in De Lier.

Wil je graag interieuradvies? Maak dan vrijblijvend een afspraak.


Eettafels

Bekijk hier onze eetkamertafels. Samen met de hele familie uitgebreid dineren, gezellig borrelen met vrienden of knutselen met de kids: aan tafel gebeurt het! Bij Halzes10 hebben wij een uitgebreid assortiment eettafels in veel verschillende soorten, maten, kleuren en materialen. 

Rondom de eettafel is het vaak een bron van gezelligheid, of er nou wordt gegeten of spelletjes worden gedaan. Bij het kiezen van de juiste eettafel is de vorm erg belangrijk. Ga je voor een ronde of ovale eettafel of kies je een rechthoekig of organisch model? Kies bij Halzes10 uit de mooiste eetkamertafels in alle stijlen en kleuren 


Rond is hip, ruimte besparend én erg gezellig

Heb je een wat kleine woon- of eetkamer, dan is een ronde eettafel perfect. Een ronde eettafel heeft namelijk de fijne eigenschap om ruimtes groter te laten lijken en is daarnaast erg gezellig om aan te zitten met elkaar. Vergeet niet om de tafel leuk te decoreren met woonaccessoires zoals een mooie schaal, knappe vaas of een leuke set kandelaars. Met comfortabele eetkamerstoelen erbij, kan er uren worden getafeld met familie en vrienden.

De organische vorm van eettafel Spott van het Nederlandse merk DYYK is uniek en speels. Een strak en eenvoudig design tafel, waarbij het lichte frame de aandacht vestigt op het blad. Tafel Spott is leverbaar in verschillende houten uitvoeringen.

De tafel Owen van Bloomingville is mooi e praktisch tegelijk! Deze tafel is van een ronde tafel van ø118cm naar een ovale tafel te maken van 168cm of 218cm door de tafel uit te schuiven. Zo kun je er voor zorgen dat als er veel mensen blijven mee eten iedereen kan aanschuiven. De tafel krijgt een ovale vorm wanneer deze wordt uitgeschoven, en wanneer de tafel in elkaar staat heeft de tafel een ronde vorm.


Halzes10

Het kiezen van de juiste eettafel is essentieel, omdat deze een centrale rol speelt in je eetkamer of keuken. Een eettafel moet zowel functioneel als leuk bij de ruimte passen. De hippe eetkamertafels van Bloomingville, maar ook de elegante tafels van Zuiver, LABEL51 of DYYK hebben wij in onze collectie. Bekijk onze collectie tafels online of kom naar onze winkel voor een uitgebreid persoonlijk advies.