Buitentafels

Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
34549
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
34549

Buitentafels

Bekijk hier onze buitentafels. Zodra de eerste zonnestralen beginnen te schijnen, willen we natuurlijk in de tuin hiervan kunnen genieten. Dat doe je toch het liefst aan een gezellige buitentafel met familie en vrienden? Bekijk snel het aanbod buitentafels bij Halzes10.

Er zijn veel soorten buitenmeubels op de markt, maar het leuke aan de buitencollectie van Halzes10 is dat veel buitenmeubels geschikt zijn voor zowel buiten als binnen. Veel buiten tafels zijn gemaakt van materialen als kunststof, metaal en hout en hebben een uniek ontwerp dat past in vele tuinen van nu, maar wat ook heel leuk staat in je tuinkamer, serre of zelfs binnen!


Tuintafel inspiratie

Buitentafels bepalen voor een belangrijk de uitstraling van jouw tuin of terras. We hebben ronde tafels, vierkante tafels, stoere bijzettafels, picknicktafels en nog veel meer in verschillende materialen, zoals hout, kunststof en aluminium. Kies de tuintafel en zijn afmetingen bij jouw doel en geniet optimaal van je terras of balkon.

Met een mooie buitentafel en buitenstoel heb je een goede basis voor je tuin of balkon. Als dat eenmaal staat, kan je jouw tuin afstylen door aan de slag te gaan met de tofste outdoor accessoires zoals gieters, kussens, lantaarns en bloempotten.


Halzes10

Halzes10 heeft veel mogelijkheden met betrekking tot outdoor meubels. De hippe buitentafels van bijvoorbeeld WOOOD, maar ook de elegante tafels Bloomingville en Housedoctor hebben wij in de collectie. Bekijk onze collectie tafels online of kom naar onze winkel voor een uitgebreid persoonlijk advies.