Keukenkrukken en barkrukken

Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
209379
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
209379

Keuken en barkrukken

Bekijk onze keuken en barkrukken. Een barkruk zien we niet alleen in restaurants en cafés, maar ook steeds meer bij mensen thuis aan een hoge (eet)tafel of bijvoorbeeld in de keuken aan de bar. Eén ding in zeker, wij hebben er één die bij jouw stijl past. We hebben verschillende keukenkrukken en barkrukken met of zonder rug- of armleuning, voetsteunen en draaibaar. Ga jij voor een industriële barkruk of breng je warmte in je interieur met een Scandinavische keukenkruk?

De barkruk Ted van het merk DYYK is een echte topper. Door de mooie stof heeft deze kruk een stoere uitstraling. Deze mooie barkruk is er in diverse kleuren en hoogtes verkrijgbaar.


De ideale hoogte

Weet je niet precies welke hoogte bar- of keukenkruk aan jouw kookeiland of bartafel past? Dat begrijpen wij heel goed! Het is belangrijk dat je rekening houdt met de hoogte van jouw bar of tafel als je een nieuwe kruk zoekt. Meten is weten. Zorg ervoor dat je bar- of keukenkruk zo’n 30 centimeter openlaat tussen de bovenkant van de zitting en de bovenkant van het tafelblad. Wat extra comfort? Kies dan voor een kruk met rugleuning.

Een nieuwe keuken met een toffe keukenbar vast aan je kookeiland? De Jesper-Home Ikata of Hofu keukenkruk heeft de ideale hoogte voor aan deze bar. Deze kruk is er in verschillende kleuren. 


Halzes10

Bij Halzes10 verkopen wij keukenkrukken en barkrukken van het merk Jesper-Home of WhiteLabelLiving, maar ook de hippe krukken van DYYK hebben wij in onze collectie. Bekijk onze collectie keukenkrukken en barkrukken online of kom naar de winkel voor een uitgebreid persoonlijk advies.