Plaids: dé sfeermaker voor jouw interieur

Besparen op je energierekening? Zet de kachel gerust een graadje lager, want met een warme plaid zit je er alsnog warmpjes bij. Een plaid is een sfeervolle toevoeging aan je interieur en is dé perfecte accessoires voor een cocooning-sfeer deze herfst en winter. Plaids zijn bovendien een mooi sieraad voor in huis, want het geeft je woning een subtiele touch. Doormiddel van het materiaal, dessin of kleur, kun je  spelen met je inrichting. Kortom een multifunctionele accessoire voor in huis!

Jouw perfecte metgezel deze herfst & winter

Niets is zo fijn als op de bank te kruipen met een zacht plaid en je favoriete serie of een goed boek erbij. Als het buiten minder weer wordt, is het fijn om een deken te hebben liggen op de plekken waar je veel zit. ‘s Avonds wanneer het gezellig en knus is, maakt een plaid op de bank de avond af.  Een plaid is bij uitstek comfortabel en lekker warm. In de koude maanden is het heerlijk om een fleece deken of wollen plaid te hebben liggen.

Mix je plaid leuk met sierkussens 

Wissel gedurende de herfst en winter een paar keer van plaid dat je nonchalant over de rand van de bank hangt. Ook leuk om twee of meer verschillende plaids over elkaar heen te draperen. Terwijl de ene een effen kleur heeft, kan de bovenste juist wat opvallender zijn met een leuk dessin of van ander materiaal. Mix je plaid leuk met onze sierkussens voor nog meer sfeer en warmte in huis.