Over ons

YES! Daar gaan we dan. Mogen wij je even voorstellen: Hal ZES10 heet ons interieur depot. Wonen, interieur, accessoires en inspiratie, je vindt het bij ons allemaal!  Wij verkopen onder andere de volgende merken; BePureHome, Housedoctor, Label51, Varios, WOOOD, White Label Living.
Onze ‘taste’ bestaat voornamelijk uit Industrieel, Scandinavisch, Hip & Happening design. Vooral de combinatie van oud en nieuw in een interieur, maakt het persoonlijk en cosy.

Ondernemen zit al in ons bloed, daar wij uit een ondernemende familie komen. De steun vanuit de familie om ons ‘eigen stekkie’ te beginnen hier in het Westland, is enorm. Natuurlijk ook een beetje eigen belang, want hoe leuk is het dat je bijvoorbeeld een vintage kast bij je broer, zwager, zoon of schoonzoon kan kopen.

Hal ZES10.nl is de webshop met een groot assortiment meubels, verlichting en accessoires. Onze webwinkel is erg overzichtelijk en biedt veel mogelijkheden om te vinden wat je zoekt. Bij onze producten vind je duidelijke foto’s en uitgebreide product omschrijvingen.

Sinds 2017 hebben we naast onze online winkel, ook een prachtige showroom aan de Leemolen 50 in De Lier! Hier laten we een groot deel van onze collectie zien, kunnen de klanten ideeën op doen of om advies vragen.

Wij vinden een goede band met leveranciers en klanten erg belangrijk. We willen graag in goed overleg alles tot in de puntjes geregeld hebben. Kwaliteit en service staan bij ons voorop.

In ons blog zullen wij jullie op de hoogte houden van binnenkijken, hotspots, DIY tips en zoveel meer!
Heb jij een tip, opmerking, idee of wil je een gastblog schrijven? Let us know =)

Veel woonplezier,
Hal ZES10.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *