Hal zes10 winkel

Het begin

Hal ZES10 heeft haar naam te danken aan de inschrijf datum bij de Kamer van Koophandel op 6-10 (ZES10). De locatie waar we voorheen gevestigd waren, was een bedrijfshal met een industriële touch. Een webshop met interieur items dachten we. Al gauw bleek dit niet genoeg en werden we een winkel, interieurstylisten en pakken we uit op projectbasis.

Katherine & Ruud ondernemers Hal Zes10

Ondernemersbloed

Ondernemen zit in het bloed bij Ruud & Katherine. En dat blijkt wel door de sprong in het diepe op nog jonge leeftijd. Partners zowel zakelijk als privé. Zij brengen Hal ZES10 naar het niveau dat het nu is en nog steeds groeiend. Inmiddels is het team uitgebreid met Tine, Lindia, Roosmarijn en Amber. Ieder met zijn kwaliteit en passie voor interieur.

Sfeerfoto Hal Zes10 winkel

De winkel

De winkel gevestigd in het dorpscentrum van De Lier biedt plaats voor interieuradvies, meubels, accessoires, cadeau artikelen, projecten en de webshop. Naast de winkel is er uiteraard nog een opslag waar vanuit alles gedistribueerd wordt. Persoonlijk en service staan hoog in het vaandel en daar wordt ook alles aangedaan. Benieuwd naar de verbouwing van ons huidige winkel? Dan moet je echt even dit filmpje op YouTube zien.

Ben je benieuwd naar wat wij allemaal doen? Volg ons op Instagram: hal_zes10.nl