De collectie van Hal ZES10 past altijd!

Hal ZES10 is de webshop voor wonen, interieur, accessoires en inspiratie. Bij ons vind je basisstukken en mooimakers in de industriële en Scandinavische stijl die altijd passen. Je vindt bij ons onder andere prachtige banken, stoere kasten, trendy tafels en betaalbare accessoires.

Hal ZES10 werkt samen met bekende merken zoals House Doctor, Bloomingville, BePureHome, WOOOD Exclusive, Karlsson, Present Time, LABEL51, Madam Stoltz en VTwonen. Met steeds weer vernieuwde producten van deze merken maken wij de collectie van Hal ZES10 passend voor ieder interieur.

Bestel je iets in onze webshop? Dan bieden wij jou graag een uitstekende service. Dit is terug te lezen in onze beoordelingen van WebwinkelKeur.

De grootmeubelen zoals banken, stoelen, kasten en tafels bezorgen wij persoonlijk. Wij zorgen ervoor dat de meubels op de juiste plek neergezet worden.  1 of 2 hoog met de trap, 4 hoog met de lift, het is voor ons geen probleem!

De accessoires en klein meubelen versturen wij via pakketdienst, deze heeft u de volgende dag in huis. Het retourneren van de bestelling is altijd kosteloos.

Kom je er zelf niet uit en heb je interieuradvies nodig? Hal ZES10 kan je helpen, lees daarover hier meer.

Wil je meer van ons zien? Kijk dan eens op onze Facebook of Instagram.