New Routz

Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
1693095
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
1693095

New Routz

Shop hier nu New Routz! Meubels met een stoer karakter. Een merk waarvan de meubels nog ambachtelijk met de hand gemaakt worden. New Routz gelooft namelijk in de kracht van pure ambacht.

Laat je inspireren door de warme en aardse stijl van de collectie van dit merk: een mooie mix van industrieel, een minimalistische vormentaal en uitgesproken kleuren.

Dit stoere woonmerk gelooft in de kracht van vintage elementen; in het opnieuw laden van het verleden door het design te vernieuwen en aan te passen aan onze tijd. Ze willen laten zien dat een herladen vintage-style een interieur karakter geeft. De collectie van Halzes10  laat je zien dat een huis een stukje authenticiteit en een unieke uitstraling krijgt, die perfect gecombineerd kan worden met hedendaags design en architectuur.


De collectie van New Routz

De meubels herken je aan het stoere karakter met een vleugje retro. Ontdek de ambachtelijk gemaakte metalen vitrinekasten, opbergkasten of dressoirs  bij Hal ZES10. Laat je inspireren door de warme en aardse stijl van de collectie. Een mooie mix van industrieel, een minimalistische vormentaal en uitgesproken kleuren.

De collectie van New Routz bevat eigentijdse modellen en klassiekers die opgefrist zijn met prachtige basis- en retro kleuren geïnspireerd op de jaren ’70. Warm minimalisme! De kracht van de collectie is dat de meubels bij iedereen en alle woonstijlen aansluiten. Shop hier nu New Routz!

Ontdek de populaire Detroit of Garland, een ambachtelijk gemaakte metalen vitrinekast met maar liefst 6 deuren. De bovenste rij deuren zijn voorzien van helder glas met binnenin metalen planken. De vitrinekast Detroit bestaat uit 2 delen en is leverbaar in vintage zwart, olijf groen, terra en geheel wit. Of kies voor de trendy ronde Dallas salontafel. Deze salontafel heeft een robuuste en organische uitstraling.


GRATIS Bezorg en montageservice

Alle meubels van NewRoutz worden door Halzes10 GRATIS  thuisbezorgd, uitgepakt en indien nodig gemonteerd. En al het verpakkingsmateriaal nemen wij weer netjes mee retour.


Halzes10

Bij halzes10.nl verkopen we niet alleen New Routz, maar ook andere merken van Nederlandse bodem zoals; DYYK, Jesper Home en Zuiver.

Shop hier nu New Routz! Heb je het juiste product van New Routz gevonden, koop deze dan gemakkelijk en snel online bij halzes10.nl of kom langs in onze woonwinkel in de Lier!