2,3 & 4-zits banken

Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
679679
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
679679

2, 3 en 4-zits banken

Bekijk hier onze zitbanken! Of je nu een klein of een groot gezin hebt, comfortabel neerploffen op de bank wil toch iedereen? Het formaat, materiaal en de kleur van een bank bepalen voor een groot deel de sfeer van de leefruimte en is daarmee één van de belangrijkste meubels in de woonkamer. De bank is het hart van het huis, hier ontmoeten we elkaar na een lange dag werken, kijken we series, hebben we kussengevechten met de kinderen, drinken we een goed glas wijn en vallen we soms zelfs in slaap. Doe daarom geen concessies aan kwaliteit, design of comfort. Bij Halzes10 hebben we een brede selectie met mooie en comfortabele 2,3 & 4-zits banken die passen in veel verschillende woonstijlen.


Hippe banken bij Halzes10

De open en charmante vormen van het model Coos van het Nederlandse merk DYYK zijn uniek. De rond aflopende armen verlengen de bank optisch en nodigen je uit voor een verblijf op de stevige maar zachte zit. De Coos bank is in diverse varianten, kleuren en stoffen te bestellen. De keuze is ruim en hierin bieden wij je graag persoonlijk advies in de winkel.


Halzes10

Ben je op zoek naar een nieuwe bank? Bij Halzes10 ben je aan het juiste adres! Dankzij de uitgebreide collectie banken van het merk DYYK vind je altijd wel een bank die voldoet aan jouw wensen. Bekijk onze mooie banken online of kom naar onze winkel voor een uitgebreid persoonlijk advies.


GRATIS montageservice

  • Alle banken worden gratis thuis bezorgd op elk gewenst moment.
  • Wij plaatsen de bank op de door jou gewenste plek.
  • Wij pakken de bank uit en monteren de bank helemaal compleet.
  • Wij nemen al het verpakkingsmateriaal mee retour.