Vitrinekasten

Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
1993095
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
1993095

Showroom De Lier

Staat het product wat je zoekt er niet tussen of wil je het eerst bekijken voordat je het besteld? Kom dan eens kijken in onze winkel in De Lier.

Wil je graag interieuradvies? Maak dan vrijblijvend een afspraak.


Vitrinekasten

Bekijk hier onze vitrinekasten. Een vitrinekast herken je aan de glazen deur waardoor je de inhoud van de kast kunt zien. Een vitrinekast biedt de mogelijkheid om al je pronkstukken een mooi plekje in het zicht te geven. Een mooi servies, sierlijke glazen, toffe vazen, een speciale verzameling kostbare voorwerpen en je favoriete woonaccessoires. Stal alles mooi uit in een sfeervolle vitrinekast, dit mag gezien worden! 

Een unieke aanvulling op het New Gravure dressoir, uit de collectie van het Nederlandse interieurmerk WOOOD, is de New Gravure wandkast. De wandkast is uitgevoerd in eikenhout fineer met een blanke beits. Presenteer jouw mooiste woonitems in de vakkenkast en ontdek een zee aan opbergruimte achter de vier reliëf deuren. Eikenhout is een natuurlijk materiaal wat wij graag extra benadrukken, de karaktervolle nerftekeningen zijn bij elk artikel anders. Hierdoor iedere New Gravure uniek. Eikenhout wordt gekenmerkt door de lichtbruine tint met een zachtgele gloed en duidelijk zichtbare nerftekening.


Het stoere karakter van New Routz

De ambachtelijk gemaakte metalen vitrinekasten van New Routz herken je aan het stoere karakter met een vleugje retro. Laat je inspireren door de warme en aardse stijl van de collectie. Een mooie mix van industrieel, een minimalistische vormentaal en uitgesproken kleuren.

Zet je jouw favorieten items in de spotlight in de vitrinekast Detroit 3 deurs van New Routz. Een ambachtelijk gemaakte metalen vitrinekast met 6 deuren. De bovenste rij deuren zijn voorzien van helder glas met binnenin metalen planken. De vitrinekast Detroit bestaat uit 2 delen en is leverbaar in vintage zwart, olijf groen, terra en geheel wit. De Detroit 2 deurs is een maatje kleiner met 4 deuren.


Halzes10

De stoere vitrinekasten van New Routz, DTP Home, BePureHome en WOOD Exclusive maar ook de hippe vitrinekasten van Bloomingville of vtwonen hebben wij in de collectie. Bekijk onze collectie vitrinekasten online of kom naar onze winkel voor een uitgebreid persoonlijk advies.