Nachtkastjes

Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
99775
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
99775

Nachtkastjes

Bekijk hier onze nachtkastjes. Onmisbaar naast het bed: een stijlvol en praktisch nachtkastje. Niet meer weg te denken uit de slaapkamer en vervult een onmisbare functie. Hier kun je bijvoorbeeld je nachtlampje, wekker, leesboek en eventueel een glas water op kwijt. Daarnaast kun je er de look and feel van je slaapkamer mee onderstrepen. Bekijk het ruime aanbod nachtkastjes bij Hal ZES10 en vind jouw perfecte nachtkastje. Van metaal of hout, bij Hal ZES10 vind je nachtkastjes in diverse materialen, kleuren en afmetingen.

Afhankelijk van de grootte van je slaapkamer, kun je kiezen voor een smal, breed, hoog of laag model. Kies een exemplaar dat perfect in jouw slaapkamer en bij jouw eigen woonstijl past. Bedenk vooraf wat je allemaal graag kwijt wil in of op je nachtkastje. Natuurlijk een nachtlampje en eventueel een wekker. Heb je verder niet veel spullen om op te ruimen? Kies dan een nachtkast zonder lade. Heb je wel veel spulletjes, zoals leesboeken, tijdschriften, een bril, medicatie en verzorgingsproducten? Dan is een nachtkastje met meerdere lades juist handig. Op die manier kun je veel opbergen en oogt het nooit rommelig in je slaapkamer.


Hotel chique

Maak kennis met chique nachtkastje Glossy, dit speelse ronde kastje komt uit de collectie van het Nederlandse merk BePureHome. Glossy is zeer flexibel en kan vanwege haar kleine formaat eenvoudig ergens tussen geplaatst worden. Glossy is gemaakt van sterk metaal met een antique brass poedercoating.

Nachtkastje Polite is, zoals zijn naam beschrijft, zeer vriendelijk en zachtaardig vanwege het afgeronde design. Extra handig: de twee ondiepe lades bieden ruimte voor kleine spulletjes die je liever uit het zicht legt! Polite is gemaakt van sterk metaal met een antique brass poedercoating.


Halzes10

Nachtkastjes van BePureHome en WOOD Exclusive hebben wij in de collectie. Bekijk onze collectie nachtkastjes online of kom naar onze winkel voor een uitgebreid persoonlijk advies.