Gastblog: Volmaakt Wonen…hoe zit dat dan?

Gastblog: Volmaakt wonen.

vol·maakt
(bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)
zonder gebrek
volkomen

Misschien hebben jullie ‘m voor de deur van de mooie showroom van Hal ZES10 zien staan? Of wellicht heb je ‘m op de Hal ZES10 social media voorbij zien schieten…het bankje van Volmaakt Wonen.

En er waren meer plaatsen waar je Volmaakt Wonen de afgelopen periode hebt kunnen zien. Op de A0-borden langs de Westlandse wegen, met een mooi artikel in AD Westland, in je tijdlijn van je social media. Maar hoe zit dat dan? Wat is dat Volmaakt Wonen eigenlijk? En voor wie is het bedoeld? Via deze gastblog leggen we dat graag aan je uit.

Wellicht komt deze situatie je bekend voor: je bent klaar met school, gaat aan het werk en dan wil je op jezelf wonen. Alleen of samen. Je gaat op zoek en met een beetje geluk vind je een leuke, koop- of huurwoning op de plek waar je graag wilt wonen. En dan verlaat je het ouderlijk nest. Nadat je allemaal leuke meubels en accessoires bij Hal ZES10 hebt gescoord, natuurlijk 🙂

Je ouder(s) blijven achter in het huis waar jij bent opgegroeid. Over het algemeen is dat een fijne eengezinswoning of zelfs een vrijstaand huis met meerdere kamers. Vol herinneringen, maar misschien wel wat groot nu de kinderen het huis uit zijn. En wat moeten zij nu? Verhuizen? Maar waar naartoe? Want als zij het nog één keer gaan doen, is het wel de bedoeling dat zij daar nooit meer weg hoeven. Dat zij daar met een gerust hart oud kunnen worden. Want dat is ze na een leven lang hard werken en voor de kinderen zorgen meer dan gegund.

“En dat is precies waar Volmaakt Wonen over gaat,” zeggen initiatiefnemers Joyce en Michael Sonneveld uit De Lier. In de regio Westland, Maassluis en Midden-Delfland zorgt Volmaakt Wonen voor een unieke manier van woningontwikkeling voor 55-plussers, waarbij de bewoners niet alleen meebeslissen over de bouwstijl en gewenste (zorg)voorzieningen, maar ook over wáár zij het liefst zouden willen wonen.

“Om zeker te weten dat wát we bouwen ook daadwerkelijk bijdraagt aan het verhogen van de levensvreugde van de nieuwe bewoners hebben we besloten echt sámen met hen te gaan ontwikkelen. Zodat het perfect is. Volmaakt. Vandaar ook ‘Volmaakt Wonen.”

Via een online vragenlijst op de website www.volmaaktwonen.nl kunnen geïnteresseerden –vrijblijvend – hun woonwensen kenbaar maken. Met de uitkomsten gaat Volmaakt Wonen aan de slag, met als doel om al in 2021 met een groep gelijkgestemden het ontwikkelproces in te gaan voor de uiteindelijke realisatie van dit unieke project.

Mooi toch? Je ouders kunnen verhuizen naar een huis dat volledig is afgestemd op hun woonwensen én zij laten een huis achter voor de nieuwe generatie, die daar weer mooie, nieuwe herinneringen kan maken. Reden genoeg om even rustig op ons bankje te gaan zitten om samen met je ouders de vragenlijst op www.volmaaktwonen.nl in te vullen. Op onze Facebook of Instagram pagina zie je precies waar in de regio je ‘m kunt vinden. En kom je ‘m niet tegen, dan kan het natuurlijk ook prima op je eigen bank…of aan de keukentafel…vanaf je werkplek…op de wc…terwijl je in bad zit….nou ja, je begrijp het…gewoon even doen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *