Hal ZES10 Gastblog: Groene planten zijn booming!

Hallo mensen, mijn naam is Rianne le Feber. Leuk dat je dit gastenblog wilt lezen.

Ik ben een echte planten en bloemen fan. Ze mogen niet ontbreken in je interieur. Je kunt er (bijna) niet genoeg hebben. Er is zo veel diversiteit.

Je kunt eindeloos mixen en matchen met verschillende potten, vazen, planten en bloemen. Leuk!

Groene planten zijn al een hele tijd booming. Je kunt er superlang plezier van hebben mits je ze goed verzorgt natuurlijk. Planten hebben een positieve invloed op het klimaat in je huis. Veel soorten groene planten zorgen voor extra zuurstof en zuiveren de lucht (even googelen op luchtzuiverende planten). Er is zelfs bewezen dat je van planten gelukkiger wordt. What are you waiting for? Go and get them!

Hal ZES10 heeft veel leuke potten staan voor je plant(en) maar denk ook eens aan iets anders dan alleen een pot/plant combinatie.

Zet ze bijvoorbeeld eens in een glazen kistje of zet een aantal planten als een familie op een dienblad bij elkaar.  Ook heeft Hal ZES10 hele leuke vaasjes.

Vind je het duur of overdreven om regelmatig een verse bos voor jezelf te kopen? Haal een paar takjes van verschillende bloemen bij de bloemist en maak mini veldboeketjes in je vaasjes. Als je dit lastig vindt, neem je de vaasjes gewoon mee naar de winkel. Hier willen ze je zeker helpen. Voor een paar euro’s ben je klaar!

Zelf ben ik werkzaam in plantenland. Op de foto hieronder een greep uit mijn persoonlijke collectie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *