Even voorstellen; Onze stoffenkoningin Feline

Van broeken naar banken…. Deze overstap heb ik, Feline, laatst gemaakt en heb hier zeker geen spijt van! Sinds oktober 2019 werk ik bij Hal ZES10 waar ik mij met veel plezier inzet op verschillende vlakken.

Bij Riverdale heb ik als inkoopster al enige ervaring opgedaan op het gebied van interieur. Maar mijn roots liggen dus eigenlijk in de kledingbranche waar ik ook als inkoopster en als product developer druk bezig was met verschillende stoffen, ritsen, kleuren en ontwerpen. 

Bij Hal ZES10 werken we in een klein hecht team waarbij ik mij vooral bezig houd met de webshop, de inkoop en verkoop. Deze afwisseling maakt het zo leuk, geen dag is hetzelfde! Op het moment zijn we druk bezig om de webshop nog aantrekkelijker te maken, door onder andere meer relevante informatie bij het product te zetten maar ook door meer sfeerbeelden en goede productfoto’s te plaatsen. Sinds begin oktober zitten we gezellig in de Hoofdstraat van de Lier met een te gekke winkel, waar we meer ruimte hebben om de meubels te presenteren door middel van knusse hoekjes / woonkamers te creëren. Maar wist je ook dat we hele leuke kado artikelen hebben en dat het assortiment met accessoires is uitgebreid? 

Dus ik zou zeggen, kom snel een kijkje nemen in onze toffe winkel en natuurlijk ook op onze webshop! 

Favorieten van Feline;

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *