DYYK: Puur, tijdloos en eigenzinnig design

DYYK is de combinatie tussen een passie voor design en een aanstekelijke eigenwijsheid. Die samenvloeiing zie je terug in de eigenzinnige collectie: meubels met een licht rebels karakter, krachtig en uitgesproken. Meubelstukken van DYYK vertellen een verhaal en brengen een emotie tot leven in ieder interieur!

Nederlands meubelmerk met een passie voor design

DYYK is design zonder poeha. Een puur Nederlands merk. Altijd vriendelijk en opvallend qua ontwerp en nooit protserig of opschepperig. Gewoon eerlijk en betrouwbaar. De meubels zijn stijlvol en hebben een no-nonsense karakter. DYYK ontwerpt alles in eigen huis. Geen product verlaat het magazijn voordat zij het zelf uitvoerig hebben gecontroleerd en getest. Een betrouwbaar product van top kwaliteit.

Oerhollands nuchter en natuurlijk tegendraads

De meubellijn van DYYK bestaat uit banken, fauteuils, eetkamerstoelen, eettafels, salontafels en bijzettafels. Ze hebben geen grote collectie, maar onderscheiden zich met een aantal kwalitatieve en stijlvolle meubels. Door de ruime keuze uit veel verschillende stoffen, kleuren en maten kan je je eigen meubel samenstellen.

DYYK top 5 bij Hal ZES10

1 -> Spott eetkamertafel

Het ovale, niervormige blad van Spott is speels. Een strak en eenvoudig design tafel, waarbij het lichte frame de aandacht vestigt op het blad. Tafel Spott is leverbaar in verschillende houten uitvoeringen en het blad kan ook gespiegeld worden.

2 ->  Coos bank

De open en charmante vormen van model Coos zijn uniek. De rond aflopende armen verlengen de bank optisch en nodigen je uit voor een verblijf op de stevige, zachte cozy zit. Kies voor een hoekopstelling of een hocker in dezelfde vorm. De Coos is in diverse varianten, kleuren en stoffering te bestellen.

3 -> Minot salontafel

Model Minot heeft alles wat je in een salontafel zoekt. Het ovale, niervormige blad is speels, maar heeft door de keramieken uitvoering direct aanzien. De Minot is leverbaar in verschillende keramieken en hout uitvoeringen, waardoor een combinatie tussen de unieke bladeren mogelijk is. Puur natuur, uiteraard. De Minot salontafel is in twee maten en diverse kleuren te bestellen.

4 -> Pepp salontafel

Het ovale, niervormige blad is speels, maar heeft door de keramieken uitvoering direct aanzien. De licht gebogen pootjes zijn een prettig detail. De Pepp is leverbaar in verschillende keramieken en houten uitvoeringen en hoogtes, waardoor een combinatie tussen de unieke bladeren mogelijk is. Puur natuur, uiteraard. De Pepp bijzettafel is in twee maten diverse kleuren te bestellen.

5 -> Aiden draaifauteuil

De fauteuil Aiden is een typisch voorbeeld van eigenzinnig design: krachtige lijnen, kubistische vormen en verfijnde details zoals het elegant vormgegeven onderstel. De fauteuil is leverbaar in verschillende stoffen en leersoorten en met een lage of hoge rugleuning. Het onderstel wordt in het zwart of in een gewenste RAL-kleur geleverd.

Selected & create

Omdat iedereen zijn eigen voorkeuren en smaak heeft, kan je uit veel uiteenlopende kleuren en stoffen kiezen. Heb je eenmaal een mooie DYKK bank of tafel gevonden, dan stel je deze helemaal naar jouw smaak samen met de juiste materialen en kleuren die passen in jouw interieur. Zo kan je niet alleen kiezen uit verschillende stoffen, maar bij tafels kan je ook kiezen uit verschillende afwerkingen voor je tafelblad.

Met Selected & Create biedt DYYK jou de mogelijkheid om het design van hun meubels te customizen. Bij Selected bieden ze een geselecteerd aanbod aan modelopties. Het voordeel van deze vooraf samengestelde uitvoeringen is dat deze altijd actueel, snel leverbaar en online te bestellen zijn. Zo nemen we jouw keuzestress grotendeels weg en zorgen we dat je snel kunt genieten van het comfort van DYYK meubels.

Bij Create ga je zelf op de stoel van de designer zitten. Zo weet je zeker dat jouw meubel aansluit bij jouw verwachtingen en lifestyle. Neem in onze woonwinkel in De Lier een kijkje in het ruime DYYK aanbod van uitvoeringsmogelijkheden en selecteer zelf jouw unieke favoriete samenstelling. Je hebt keuze uit de talloze combinaties van stof-, hout-, leer- en keramieksoorten. Hierin bieden wij je graag persoonlijk advies. Je bent van harte welkom in de winkel!

DYYK collectie in onze woonwinkel in De Lier

Wil je meer weten over de mogelijkheden met DYYK? Kom langs in onze woonwinkel in De Lier voor meer inspiratie. Hier helpen we je graag bij het samenstellen en vertellen we je graag over de verschillende mogelijkheden die er zijn bij de DYYK meubels.

Ontdek hier onze DYYK collectie online.