De leukste vazen voor jouw (droog)bloemen!

De leukste vazen voor jouw (droog)bloemen! 

Verse bloemen, nep-bloemen of droogbloemen, het maakt jouw huis een stuk gezelliger. De vaas waarin je die bloemen doet, maakt net dat stukje interieur af. Je kan spelen met verschillende soorten, kleuren of hoogtes naast elkaar. Dit zorgt voor wat dynamiek en geeft een aangekleed gevoel. Ontdek welke soorten vazen er allemaal zijn en welke het best passen bij jouw interieur!

Glazen vaas

Glazen vazen zijn ideaal voor elk interieur. Het geeft net een touch aan je inrichting door wat speels de bloemstelen te laten zien. De glazen vazen zijn er in verschillende kleuren en vormen, om het net wat speelser te maken en af te stemmen op jouw inrichting. Een glazen vaas is ook altijd een goed idee om cadeau te geven, juist omdat deze vazen bij vrijwel elk interieur passen. Zo wordt het extra leuk om bloemen in een hippe vaas te geven.

Hoge vaas

Hoge vazen zorgen voor meer speling en sfeer op verschillende hoogtes in de kamer. Leuk om bij hoge vazen te doen, zijn lange pluimen of veren. Je kan hoge vazen op een tafel zetten of op de grond om wat meer te spelen met verschillende hoogtes of om lege plekken in een kamer op te vullen. Dit maakt het leuk om te experimenteren. Pluimen, veren of hoge bloemen zijn dus leuk om mee af te wisselen in een hoge vaas. Echter een geweldig groot boeket is natuurlijk altijd een eye-catcher!

Vaas keramiek

Keramieken elementen in je interieur zorgen voor een natuurlijk uitstraling. Het zorgt voor een soort zen-gevoel en geeft een uitstraling van rust. Aarde-elementen, waar keramiek onder valt, zorgen voor een zachte sfeer en als je daar van houdt dan is keramiek dus een goede optie. Je hebt keramiek in veel verschillende vormen en kleuren en hoeft natuurlijk niet alleen bij een ‘natuurlijke’ inrichting gebruikt te worden. Je kan ook leuk afwisselen om jouw strakke interieur wat speelser te maken.

Vaas goud

Gouden elementen zien we steeds vaker terug in verschillende interieurs. De interieurbladen staan er vol mee. Gouden beeldjes, fotolijstjes, maar ook zeker gouden vazen! Een gouden vaas past bij verschillende kleuren en stijlen interieur om net wat meer warmte en sfeer te creëren. Het is ideaal om je interieur mee af te maken. In een gouden vaas kan je leuke bloemen, veren of pluimen doen. Je kan er dus alle kanten mee op!