Zuiver Denise tafel ovaal

De leukste bureaus voor thuis om aan te werken

Werk jij (steeds meer) thuis en wil je hiervoor een leuk en praktisch bureau hebben? Bekijk de interieur, en bureau, trends van nu en kies jouw ideale bureau om goed thuis aan het werk te kunnen gaan!

Inklapbaar bureau

Je hebt een bureau nodig om aan te werken. Je wilt er boeken, papieren en natuurlijk je laptop of computer op kwijt. Maar wanneer je klaar bent met werken, wil je eigenlijk je bureau even niet meer zien. Misschien wil je hem zelfs even weg hebben, doordat je ruimtegebrek hebt. Een ideale uitkomst kan dan het inklapbare bureau zijn!
Met een bureau wat je in kan klappen, heb je de ideale werkruimte voor tijdens het werken en klap je deze weer in als je klaar bent. Dit bespaart veel ruimte en al het werk voor morgen dat er nog op ligt, zie je dan niet meer. Hoe ideaal!

Industrieel bureau

Een andere grote trend voor interieurs is de industriële trend. IJzeren of metalen kasten, tafels of bureaus zijn steeds meer te zien in onze inrichtingen. Hij maakt ons interieur stoerder, maar toch ook sfeervoller. Je kan er vooral veel kanten mee op (denk aan wilde planten of gekke kunst) en geeft tevens een opgeruimd gevoel. Veel industriële bureaus zijn rechttoe rechtaan en geven een minimalistisch en stijlvolle inrichting.

Een eettafel als bureau

Wanneer je naar een bureau zoekt merk je al snel dat je ook naar eettafels kunt kijken. Eettafels zijn vaak ook goed te gebruiken als bureau en bieden vaak ook meer ruimte als een echt bureau. Ook hebben wij bij Halzes10 een ruim assortiment eettafels in allerlei verschillende maten en van verschillende materialen.

Silas tafel eiken zwart
DYYK Liv eetkamertafel eiken naturel

Klein bureau

Misschien vindt je het juist fijn om een klein bureau te hebben in plaats van een massieve twee meter lang bureau. Een kleinere variant is handig als je weinig ruimte hebt in huis of simpelweg niet veel ruimte nodig hebt om te werken.

Bureau hout

Veel verschillende houtsoorten zien we ook steeds meer terug in de interieurstijlen van het jaar. Deze verschillende houtsoorten kunnen van licht naar donker gaan of van eikenhout naar mangohout tot bamboe-achtige stijlen. De verschillende soorten houten bureaus geven een natuurlijke en sfeervolle touch aan verschillende interieurs. Je kan een houten bureau bij een klassieke inrichting plaatsen of juist in een industrieel interieur.

Bureau kopen

Wil je een perfect bureau kopen die jouw interieur helemaal afmaakt en waar je perfect aan kunt werken? Neem dan een kijkje in onze webshop!