Click & Collect bij Hal ZES10; en dit wil je weten!

” Afhalen”

af·ha·len (haalde af, heeft afgehaald)
iemand ergens gaan halen
verwijderen van een hoger gelegen plaats
bij iem. of iets weghalen

Yes yes yes! Weer een stukje dichterbij. We kunnen weer naar de winkels om wat te gaan afhalen (lees: een reden om de deur uit te gaan). Wel eerst bestellen natuurlijk. Het zogenoemde Click & Collect hebben wij ook ingericht voor onze winkel en daar vertellen we je alles over in dit blog.

  • Bestellen

Je hebt iets leuks gezien op de webshop, etalage of socials en dat wil je bestellen. Doen! Je kunt bestellen via de webshop en kiezen voor afhalen in je winkelmand.
Heb je iets gezien in de etalage? Kun je ons appen op 0642324087 en wij maken je bestelling klaar voor afhalen.
Iets gezien op onze socials? Stuur ons een DM.

  • Besteld en nu?

Je ontvangt van ons een bevestiging met en tijdslot voor het afhalen. Pas wanneer je deze bevestiging hebt gehad, kun je langskomen. Niet eerder, want we moeten bijvoorbeeld soms nog producten uit onze andere magazijn halen.

  • Shopping time

Je hebt het tijdslot ontvangen en gaat je bestelling ophalen. Je kunt bij onze voordeur melden. Bel aan en wij komen je bestelling geven. Heb je al betaald? Dan is het helemaal goed. Als dit nog niet het geval is, kun je aan de deur pinnen en hop naar de volgende!

  • Bezet

Als er al iemand bij de deur staat, vragen wij je wachten op de door ons aangewezen wachtplekken met 1,5 meter afstand te wachten. Afhandeling gaat snel, dus je hoeft niet lang te wachten voor je weer verder kunt shoppen ;).

Natuurlijk hebben we nog steeds gratis verzending en maak daar ook lekker gebruik van. Maar mocht je nou uit de buurt komen en je bestelling komen ophalen, krijg je van ons wat leuks ;). We zeggen natuurlijk niet wat!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *