Een mooie tafel voor in de herfst

Als het herfst wordt dan wordt het kouder. Ook wordt het steeds vroeger donker. De herfst is een periode om gezellig samen rondom de tafel te zitten. Op zoek naar een fraaie tafel om aan te eten en om gezellig spelletjes aan te doen? Op deze website van onze webshop voor wonen, interieur, accessoires en inspiratie vindt je tafels in industriële en Scandinavische stijl. Ongetwijfeld vind jij hier een mooie tafel die perfect past in jouw interieur.

Een stoere eettafel voor in de herfst

Op zoek naar een stoere eettafel? Dan is een industriële eettafel met een zwart metalen onderstel en een houten oppervlak, zeker het overwegen waard. Het houten oppervlak van deze ronde of rechthoekige tafels is gemaakt van ruw mangohout. Een stoere industriële eettafel, met een levendige uitstraling door enorm veel kleurschakeringen, zorgt gegarandeerd voor heel veel sfeer. Mangohout is duurzaam en heeft een exotische uitstraling. Deze houtsoort heeft niet veel onderhoud nodig. Deze tafels, met hout dat afkomstig is van de mangoboom en het zwarte onderstel of de zwarte metalen poot, zijn een perfecte mix van het natuurlijke en het industriële.

Kiezen voor een ronde eettafel

Wie op zoek is naar een eettafel voor een kleine ruimte kiest vaak voor een ronde eettafel. Het is gemakkelijk om rond een ronde eettafel heen te bewegen. Ook kunnen er gemakkelijk stoelen bij worden geschoven. De ronde vorm zonder hoeken heeft als voordeel dat kinderen er zich niet aan kunnen stoten. Je kunt natuurlijk kiezen voor een stoere ronde industriële tafel met een zwarte matrix poot en een prachtig ovaal blad van mangohout. Op de website vindt je ook ronde eettafels met een voet en een blad van mangohout. Liever een andere houtsoort? Kies dan voor een eettafel met een eiken of teak houten blad. Moeten ook onverwachte gasten een hapje kunnen mee-eten? Kies dan voor een ronde uitschuifbare tafel.

Andere mooie tafels voor in de herfst

Natuurlijk vind je op deze website ook andere tafels om het in de herfst thuis gezelliger te maken. Op zoek naar een salontafel of bijzettafel? Moet de tafel elegant zijn of juist hip? Wie op zoek is naar een mooie bijzettafel kan bijvoorbeeld kiezen voor een bijzettafel met een metalen onderstel en een van geweven arurog gemaakt tafelblad. Wie op zoek is naar een stoere salontafel kan bijvoorbeeld kiezen voor een stoere van fiber clay salontafel met beton look.  Dit zijn maar enkele voorbeelden van de fraaie bijzettafels en salontafels op deze website. Ook jij vindt hier ongetwijfeld de perfecte salontafel of bijzettafel.

Salontafel of bijzettafel

Bij het tv kijken heb je de afstandsbediening en de hapjes dan binnen handbereik. Natuurlijk kun je ook de laatste trend volgen. Je vervangt dan de salontafel met verschillende bijzettafeltjes. Je hebt dan diverse mogelijkheden. Kies je bijvoorbeeld voor drie bijzettafels met dezelfde vorm en gemaakt van hetzelfde materiaal of voor drie van verschillende materialen gemaakte bijzettafels met ieder een andere vorm? Je kunt natuurlijk ook kiezen voor drie bijzettafels met ieder een andere kleur. Er zijn dus heel veel mogelijkheden. Neem daarom rustig de tijd om onze uitgebreide collectie salontafels en bijzettafels online te bekijken

Heb je de ideale tafel voor in de herfst gevonden? Koop deze dan makkelijk en vlug online bij Hal ZES10 of kom naar de winkel voor een uitgebreid persoonlijk advies.