BePureHome

Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
12129
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
12129

BePureHome


BePureHome is een prachtig & stijlvol designmerk van eigen bodem. Het merk laat zich kenmerken door eenvoudige, maar luxe en stoere designs. De grote collectie van BePureHome bestaat uit prachtige kasten, stoelen, banken maar ook allerlei woonaccessoires. Kortom, met de combinatie van kwaliteit, betaalbaarheid en karakter maakt BePureHome van je huis een thuis. In de collecties van BePureHome wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijk materialen, zoals hout, leer en koper. De producten van BePureHome worden niet alleen gemaakt in het verre India, China en Indonesië. Juist een groot deel van de collectie wordt in de Nederlandse fabriek geproduceerd. Zo dicht bij huis is BePureHome in staat om goed te letten op de kwaliteit en kunnen ook de grote meubelen snel geleverd worden. Shop hier nu BePureHome.


De collectie van BePureHome


Warme materialen en uitgesproken kleuren zijn belangrijke kenmerken. Daarnaast staat het mixen van materialen centraal, zo kan je verschillende materialen combineren en nieuwe meubels met vintage items mixen. BePureHome heeft naast meubels ook een uitgebreide collectie met woonaccessoires, die jouw interieur verrijken met kleurrijke kussens voor op de bank, kandelaren voor meer gezelligheid, spiegels, wanddecoratie en bijzondere vazen voor een verse bos bloemen of een trendy droogboeket. 


Halzes10

Bij halzes10.nl verkopen we niet alleen BePureHome, maar ook andere merken van Nederlandse bodem zoals; vtwonen en WOOOD Exclusive.
Heb je het juiste product van BePureHome gevonden, koop deze dan gemakkelijk en snel online bij halzes10.nl of kom langs in onze woonwinkel in de Lier!