Hoekbanken

Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
6693699
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
6693699

Hoekbanken

Bekijk hier onze hoekbanken. Steeds vaker is men op zoek naar een heerlijke hoekbank om lekker onderuit te zakken en met voldoende plek voor het hele gezin. De bank is één van de belangrijkste meubels in de woonkamer, door de omvang valt hij gelijk al op. Met het materiaal, kleur en design van de bank bepaal je voor een groot deel de sfeer van de leefruimte. Bij een hoekbank maken de twee lange uiteinden de bank extra ruim en is het mogelijk om zowel te zitten, loungen, zweven als liggen. Met andere woorden, een hoekbank is de perfecte familiebank waar iedereen tegelijk kan samenkomen. De hoekbanken in onze collectie zijn er in verschillende maten en opstellingen, afhankelijk van het aantal zitplaatsen dat je wenst. Zo hebben we grote hoekbanken in het assortiment, voor iedereen die een ruime woonkamer heeft. Maar ook kleinere hoekbanken, perfect om met z’n tweeën samen te komen zonder dat de kamer te krap aanvoelt.


Hoekbanken in stijl

De hoekbank Bright van het Nederlandse merk DYYK heeft een comfortabele zit en look en door de hoekopstelling geeft dit het zitgebied veel ruimte. De houten poot geeft het model een onvoorziene touch, maar haalt de aandacht niet weg bij het belangrijkste; zitcomfort! De Bright is in diverse varianten kleuren en stoffering te bestellen. 


Halzes10

Halzes10 heeft veel mogelijkheden met betrekking tot hoek- en loungebanken. De stijlvolle hoekbanken van het Nederlandse merk DYYK  hebben wij in de collectie. Bekijk onze collectie banken online of kom naar onze winkel voor een uitgebreid persoonlijk advies.


GRATIS montageservice

  • Alle banken worden gratis thuis bezorgd op elk gewenst moment.
  • Wij plaatsen de bank op de door jou gewenste plek.
  • Wij pakken de bank uit en monteren de bank helemaal compleet.
  • Wij nemen al het verpakkingsmateriaal mee retour.