Hockers

Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
399460
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
399460

Hockers

Een hocker is meer dan alleen een plaats voor je voeten! Om het relaxen op de bank nog eenvoudiger te maken, schuif je de hocker tegen de bank aan en zo ontstaat er een loungebank. Een hocker is ook perfect als extra zitplek voor visite of als bijzettafel door er een dienblad op te leggen. 


Maak het relaxen nog eenvoudiger

Heb je de perfecte bank gevonden? Bekijk dan of er een bijpassende hocker is om het relaxen nog eenvoudiger te maken. Met of zonder print, textiel of leer? Eén ding is zeker, met een hocker in huis geef je de zithoek een speelse twist. Een ware blikvanger in jouw interieur! Daarnaast kun je een hocker ook gebruiken om een lege hoek of muur op te vullen. Geef je woonkamer vervolgens een persoonlijke touch door er wat mooie kussens, woonaccessoires of een zacht plaid aan toe te voegen.


De voordelen van een hocker

Multifunctioneel – je kunt een hocker gebruiken als voetenbankje na een lange dag werken door hem tegen de bank aan te zetten, maar ook als salon- of bijzettafel met bijvoorbeeld een leuk dienblad erop met mooie woonaccessoires.

Mix & match – hockers zijn er in verschillende kleuren, vormen en stijlen. Een ronde vorm geeft een speelse uitstraling in de ruimte, terwijl een vierkante of rechthoekige hocker de lijnen accentueert. Een nieuwe accentkleur of een leuke print kan jouw woonkamer een compleet andere sfeer geven. Ready to move – een hocker kun je heel makkelijk verplaatsen.


Halzes10

De mooiste hockers voor in jouw interieur vind je in het assortiment van Halzes10. Bekijk onze collectie hockers online of kom naar onze winkel voor een uitgebreid persoonlijk advies.