Eetkamerbanken

Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
2591049
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
2591049

Eetkamerbanken

Bekijk hier onze eetkamerbanken. Een diner aan de eetkamertafel met vrienden, maar niet genoeg stoelen? Een eetkamerbank is de juiste toevoeging om met gemak een paar extra zitplekken te creëren en geeft meteen een gezellige sfeer in huis. Niet alleen aan tafel staat een eetkamerbank erg leuk, zet het bankje ook eens in de hal of tegen een wand aan. Dit meubel past zich zonder moeite aan iedere situatie aan. Ze bieden veel ruimte, maar zonder al te veel ruimte in beslag te nemen.


Een eetkamerbank als eycatcher

Plaats de eetkamerbank als eyecatcher in je keuken. Of heb je het eetgedeelte in je woonkamer? Ga dan voor een eetkamerbank in dezelfde kleur- en of materiaalsoorten als je andere meubels in de woonkamer, zo wordt het mooi een geheel bij elkaar. Naast de gezellige sfeer in huis bieden de eetkamerbanken van Halzes10 ook meer comfort. Een comfortabele eetkamerbank is naast lang tafelen ook ideaal wanneer je een avond met vrienden een gezelschapsspel wilt spelen.

Van de chique serie Ted van het Nederlandse merk DYYK is er ook een eetkamerbank beschikbaar. De eetbank heeft een comfortabele en stevige zit en de zachte stof en vriendelijke ronde vormen maken deze chique bank tot een sieraad voor je interieur. Door het slanke ontwerp past deze eetkamerbank in meerdere woonstijlen. De Ted eetkamerbank is er in verschillende kleuren en is ook beschikbaar in een eetkamerstoel


Halzes10

De comfortabele eetkamerbanken van het merk DYYK, maar ook de hippe banken van Housedoctor hebben wij in de collectie. Bekijk onze collectie banken online of kom naar onze winkel voor een uitgebreid persoonlijk advies.