Kandelaren en kaarsen

Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs - slider
590
Merk
Merk
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Prijs
Prijs – slider
590

Showroom De Lier

Staat het product wat je zoekt er niet tussen of wil je het eerst bekijken voordat je het besteld? Kom dan eens kijken in onze winkel in De Lier.

Wil je graag interieuradvies? Maak dan vrijblijvend een afspraak.


Kandelaren en kaarsen

Kandelaars gebruik je om mooie kaarsen in te plaatsen. Kaarsen branden nou eenmaal een stuk gezelliger in een kandelaar. Een mooie kandelaar brengt veel sfeer en gezelligheid in je woonkamer of aan tafel.  Een kandelaar geeft een chique, moderne en luxe uitstraling.

En als je dan toch wat kaarsen aansteekt, waarom dan niet meteen in één van onze stijlvolle kandelaars? Bij Hal ZES10 vind je kandelaars in verschillende soorten, maten en kleuren. Passend binnen de Scandinavische en industriële woonstijl, maar ook te combineren binnen diverse andere woonstijlen. Mix en match verschillende maten en soorten kaarsen voor een speels geheel. Onze stylingtip: ga voor een oneven aantal. Dit is nét iets speelser en creëert een echt wauw effect in jouw interieur! 


Glazen kandelaars zijn de interieurtrend van dit moment

De trend van het moment zijn glazen kandelaars. Als het aan ons ligt mogen deze zeker niet ontbreken in jouw interieur. Glazen kandelaars zie je terug in diverse vormen, maten én kleuren. Deze trendy kandelaars zijn gemaakt van glas en hebben stuk voor stuk een slanke en elegante vormgeving. De kleuren  zijn gebaseerd op de belangrijkste tinten voor dit seizoen. Naast dat glas makkelijk te combineren is met andere woonaccessoires, is het ook passend in iedere woonstijl. Mix en match naar wens. Zet hem op tafel tijdens een romantisch diner of op een bijzettafel. Jij kiest!


Swirl dinerkaarsen

Breng sfeer in huis met trendy Swirl kaarsen. Deze hippe gedraaide kaarsen zijn er in allerlei kleuren en bijna te mooi om aan te steken. Zet ze gezellig op tafel in een mooie houder en branden maar. De swirl kaarsen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar in onze winkel.


Halzes10

Bij Hal ZES10 hebben we een ruim aanbod van verschillende soorten kandelaars en kaarsen. Heb je de juiste kandelaar of kaars gevonden, koop deze dan gemakkelijk en snel online bij halzes10.nl of kom naar onze winkel voor een uitgebreid persoonlijk advies.